انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

تولد " تولدِ توکِ ال""

استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تولدت مبارک، بهترین ها سهم دلت♥️♥️♥️

مبارک، بهترین هاروم آرزومندم واست 🌸🌺

مبارک باشهه ، بهترینا ارزو دارم واستتت🥰😍

خوشحالم ارمیتایی بود که مارو تبدیل کنه به یه ادمی که فهمیدیم کلی باهم وجهه اشتراک داریم:)))))) star2ppp
یادته اون جادوگر افعی با چوب جادوییشو؟
من هنو یادمه اونروزو که به هم قول دادیم تو یه بخشی از روحِ من باشی و من قلت.
تولدت مبارک رهامم!
هنوزمممم ازت ناراحتم که غلام سیو شدن برای من موندو باکلاسیا و رهام سیو شدنا برای تو Yytges

ببخش که نتونستم از خجالتت در بیام من امشب تو خاب استرس تاپیکداشتم که مبادا یادم بره تبریک بگم یا هرچی ولی امان از جان در سر این انگشتا که بتونه حرکت کنه.:)

تولدت مبارک عزیزدل :give_heart:

• قلب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mint
عشقمممممم تولدت مبااارکYtth
خوشحالم دوباره برگشتی
امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه
و ایام به کامت💋

تولدت مبارک
انشالله بهترین‌ها برات رقم بخوره عزیزم :flower:

توکای نازنینم، تولدت مبارک باشه؛ امیدوارم بهترین‌ها توی زندگی برات رقم بخوره و هر آنچه توی دلت هست برات تبدیل به واقعیت بشن✨️🤍

:smok:
از اونجایی که نت قطعه نمیتونم با عکس کیک و گل و اینا تاپیکو شروع کنم
همتونم درجریانید که متن احساسی بلد نیستم بنویسم
حدود ۵_۶سال پیش یه دختره‌ی ترسناک رو توی چت‌باکس یه انجمنی دیدم و گفتم ایول باید با این دوست شم
ولی اون دخترِ که همش پروفایلای ترسناک میزاشت بهم محل نمی‌داد💔بخاطر همین منم پنت‌هاوس قلبمو نمی‌دم بهش.
خلاصه دوست شدیم و خیلی دوسش دارم و الانم تولدشه @Toka𐙚
مرسی از اینکه توی خاطرات قشنگم نقش داشتی و تو روزایی که هیچکس نبود تو بودی، خودت میدونی که چقدر برای ال عزیزی❤️
تولدت مبارک و کلی حال خوب برات آرزو دارمangry-smileyzz
ال عزیزم :))) یادش بخیر واقعا، راستشو بگو ازم میترسیدی اون دوران؟ lily قهرم باهات پنت هاوستو ندادی بهم :an:gri:مرسی دورت بگردم :›
تولدت مبارک ای خوشگل تر از پریا🐣💙✨️
مرسی نگین جونم :› :heart:
تولد مبارک عزیزممممم ایشالا همیشه شاد و خوشحال باشی angry-smileyzz Yrewduo0YtthCute
متشکرم زرا جونممم تو هم همینطور :› :heart:
مباارکههه دخترر🍻😍🔥
دلت شاد و لبت خندون باشه همیشه^__^
مرسی عزیزمممممم ، همچنین :› 💖
تولدت مبارک باشه جوجه🎀🧡
برسی به هر چی تو فکرت می‌پرورونی
تولد بعدیت سوار بر آخرین مدل بنزت در حالی که داری میری سمت پنت هوست با ایفون ۱۸ پرومکس چریت بهمون پیام بدی🐣♥️
عجب آرزویی:2233: مرسی فائزه جونم
تولدتت خیلی مبارک عسیسم جیب پر پول سلامتی و خوشحالی از ته دل برات آرزو میکنم ماچ بهت:girl_in:love:
نازییییی ممنونم مرسی Ghoojukl
تولدت مبارک دختر غیبت نکن :sneezingb:r
تولد عید شما هم مبارک رئیس پارتی:Bigsmilies:
توک زیبام...
دختر کوچولو هنوز بهم همون حس گوگولی کوچولوبودن قبلو میدی،نمیتونم باور کنم که انقدر بزرگ خانوم شدی...🥹
تو خیلی ناز با احترام بودی برام بعد این همه سال همیشه که اسمت برام یاداوری میشه همراه با حس خوبو قشنگه..؛)
تولدت مبارک خوش زبون✨🤍
وای پریا جونم :)))) هعب دیدی چه زود گذشت، هممون بزرگ شدیم :) مرسی جیگر بمونی برام gey
توک عزیزم، دختر گلی من تولدت مبارک. امیدوارم هر سال قشنگ‌تر از قبل واست سپری شه :girl_in:love:
مرسیییییییییی محیا جونم °^° واقعا خوشحالم اینجا میبینمت Ghoojukl
تولدت مبارک خوشگله ❤️
تشکرات بسیار :Bigsmilies:

استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا