Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
انجمن آوای رمان
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦
اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار!
.
خوشحالم ارمیتایی بود که مارو تبدیل کنه به یه ادمی که فهمیدیم کلی باهم وجهه اشتراک داریم:))))))
یادته اون جادوگر افعی با چوب جادوییشو؟
من هنو یادمه اونروزو که به هم قول دادیم تو یه بخشی از روحِ من باشی و من قلت.
تولدت مبارک رهامم!
هنوزمممم ازت ناراحتم که غلام سیو شدن برای من موندو باکلاسیا و رهام سیو شدنا برای تو
ببخش که نتونستم از خجالتت در بیام من امشب تو خاب استرس تاپیکداشتم که مبادا یادم بره تبریک بگم یا هرچی ولی امان از جان در سر این انگشتا که بتونه حرکت کنه.:)
از اونجایی که نت قطعه نمیتونم با عکس کیک و گل و اینا تاپیکو شروع کنم
همتونم درجریانید که متن احساسی بلد نیستم بنویسم
حدود ۵_۶سال پیش یه دخترهی ترسناک رو توی چتباکس یه انجمنی دیدم و گفتم ایول باید با این دوست شم
ولی اون دخترِ که همش پروفایلای ترسناک میزاشت بهم محل نمیداد💔بخاطر همین منم پنتهاوس قلبمو نمیدم بهش.
خلاصه دوست شدیم و خیلی دوسش دارم و الانم تولدشه @Toka𐙚
مرسی از اینکه توی خاطرات قشنگم نقش داشتی و تو روزایی که هیچکس نبود تو بودی، خودت میدونی که چقدر برای ال عزیزی❤️
تولدت مبارک و کلی حال خوب برات آرزو دارم
تولدت مبارک باشه جوجه🎀🧡
برسی به هر چی تو فکرت میپرورونی
تولد بعدیت سوار بر آخرین مدل بنزت در حالی که داری میری سمت پنت هوست با ایفون ۱۸ پرومکس چریت بهمون پیام بدی🐣♥️
توک زیبام...
دختر کوچولو هنوز بهم همون حس گوگولی کوچولوبودن قبلو میدی،نمیتونم باور کنم که انقدر بزرگ خانوم شدی...🥹
تو خیلی ناز با احترام بودی برام بعد این همه سال همیشه که اسمت برام یاداوری میشه همراه با حس خوبو قشنگه..؛)
تولدت مبارک خوش زبون✨🤍