Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
انجمن آوای رمان
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦
اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار!
.
والا سر اینکه تاپیک بچرخه ج دارم میدم وگرنه ذهنم یاری نمیکنه ؛ اونقد صمیمی با هیچکی نیستم مجازی که بخوام باهاش مسافرت برم ولی خب پسرای اینجا یه سجاد و مکتاویش رو کلا میشناسم اگر قراره باشه شهرشون میریم میگردیم ؛ دخترا هم والا اونقد اوپن مایند نیستم
والا سر اینکه تاپیک بچرخه ج دارم میدم وگرنه ذهنم یاری نمیکنه ؛ اونقد صمیمی با هیچکی نیستم مجازی که بخوام باهاش مسافرت برم ولی خب پسرای اینجا یه سجاد و مکتاویش رو کلا میشناسم اگر قراره باشه شهرشون میریم میگردیم ؛ دخترا هم والا اونقد اوپن مایند نیستم
خیلی کلی پرسیدی
زندگی از نظر من یعنی بودن و تجربه کردن
امید هم یعنی باور به بهتر شدن اوضاع
ودلیل امید به زندگی هم میتونه این باشه که باید زندگی کنیم و بدون امید به پوچی میرسیم
دستبند به شدت دوس دارم ولی نمیدونم چرا نمیندازم کلا دوتا دستبند هم بیشتر ندارم ؛ گردنبند هم دوس دارم ولی اونم دو تا ونیکاد دارم که خیلی به ندرت میندازم
سقف خونتون سالمه ارغوان؟؟ امیدوارم سقف محکمی استفاده کرده باشن قیافه 10خوبه ندیدمت وگرنه الا بیشتر پاره میشدم
آخریششش بزار فک کنم؛؛ فک کنم دی بود یه روستا با رفیقام رفتم ؛ یعنی خونه یکی از رفیقام بود توی اراک دعوت کرد و باهم رفتیم از تهران اگر اشتباه نکنم و برا دوسال پیش نبوده باشه
سقف خونتون سالمه ارغوان؟؟ امیدوارم سقف محکمی استفاده کرده باشن قیافه 10خوبه ندیدمت وگرنه الا بیشتر پاره میشدم
آخریششش بزار فک کنم؛؛ فک کنم دی بود یه روستا با رفیقام رفتم ؛ یعنی خونه یکی از رفیقام بود توی اراک دعوت کرد و باهم رفتیم از تهران اگر اشتباه نکنم و برا دوسال پیش نبوده باشه