انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

تولد تولدت آغاز زیباییها ست 🍒🎂️

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Sajjad
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Sajjad

گنجینه آوا
گنجینه آوا
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • موضوع نویسنده
یه روزایی هست که رنگ نور خورشید زردتره☀️ ، صبحش بیشتر از همیشه رنگیه ، آسمونش قشنگتره🌄 .

یه روزایی هست که اتفاقای ناراحت کننده😿 هم به چشم نمیان چون یه چیز مهمتر وجود داره 🤍

و امروز از همون روزاس ، و تو باعث شدی‌ این روز خاص بشه💚🦕 ، تویی که این تاریخو با به دنیا اومدنت🌏

دوست داشتنی و مهم کردی💛 🪄

cdf709_25452542.jpeg

برای تو»»» ۳۶۵ روز از تو ؛ باز هم گذشت

روزهایی که قهقهه زدی از ته دل و لبخند زدی، و شب هایی که اشک ریختی و دلت شکست و فریاد زدی..

روز هایی که دلی بدست آوردی و عشق ورزیدی ؛ و روزهایی که دلی شکستی و … روزهایی که دویدی تا برسی ، و شب هایی که خوابیدی و بیخیال شدی از رسیدن..

روزهایی که فکر کردی دنیا کوچیکه ولی بزرگ بود؛ و برای تو این روز ها گذشت.

لبخند رو همیشه نگه دار و قوی باش که تو لایق قوی بودنی

تولت مبارک 🍒🎂️

@زهرارمضانی

تولدت مبارک🤍

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sajjad
استاد عزیزم
سرکار خانم رمضانی

با تمام وجود و از صمیم قلب تولدتان را تبریک می گویم.🎂
لایق بهترین ها هستید پس بهترین ها را براتون آرزو می کنم سلامتی ، شادکامی، رضایت از زندگی، آرامش و دلخوشی و هر آنچه که از خدا می‌خواهید..‌.‌‌‌‌ آرزو ی من است برای لحظه لحظه زندگی‌اتان.🌷

• Like
تولدت مبارک عزیزم🤍

• Like
یه روزایی هست که رنگ نور خورشید زردتره☀️ ، صبحش بیشتر از همیشه رنگیه ، آسمونش قشنگتره🌄 .

یه روزایی هست که اتفاقای ناراحت کننده😿 هم به چشم نمیان چون یه چیز مهمتر وجود داره 🤍

و امروز از همون روزاس ، و تو باعث شدی‌ این روز خاص بشه💚🦕 ، تویی که این تاریخو با به دنیا اومدنت🌏

دوست داشتنی و مهم کردی💛 🪄

cdf709_25452542.jpeg

برای تو»»» ۳۶۵ روز از تو ؛ باز هم گذشت

روزهایی که قهقهه زدی از ته دل و لبخند زدی، و شب هایی که اشک ریختی و دلت شکست و فریاد زدی..

روز هایی که دلی بدست آوردی و عشق ورزیدی ؛ و روزهایی که دلی شکستی و … روزهایی که دویدی تا برسی ، و شب هایی که خوابیدی و بیخیال شدی از رسیدن..

روزهایی که فکر کردی دنیا کوچیکه ولی بزرگ بود؛ و برای تو این روز ها گذشت.

لبخند رو همیشه نگه دار و قوی باش که تو لایق قوی بودنی

تولت مبارک 🍒🎂️

@زهرارمضانی
خیلی ممنون آقا سجاد واقعا خوشحال شدم و باعث لبخند ملو شد این تاپیک ❤️

• قلب
ممنونم عزیزم ❤️

استاد عزیزم
سرکار خانم رمضانی

با تمام وجود و از صمیم قلب تولدتان را تبریک می گویم.🎂
لایق بهترین ها هستید پس بهترین ها را براتون آرزو می کنم سلامتی ، شادکامی، رضایت از زندگی، آرامش و دلخوشی و هر آنچه که از خدا می‌خواهید..‌.‌‌‌‌ آرزو ی من است برای لحظه لحظه زندگی‌اتان.🌷
قربونت برم عزیزم کاری نکردم ممنون بابت تبریک ❤️
تولدت مبارک عزیزم🤍
عزیزی زیبا ❤️

• Like
تولدتت مبارک دختر خوش قلب💚🌻

• Like
مبارک باشه قشنگم🍀🫂

• Like
عزیزمم مبارک باشههه

• Like
استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا