انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

اطلاعیه‌ درخواست تایید رمان | انجمن آوای رمان

عنوان(نام اثر):بر فراز دروازه های ایرانشهر
نوع اثر:رمان
ژانر:تاریخی،عاشقانه
نویسنده:مهسامنصور

خلاصه:آناشید؛دختری از تبار نور که از قلب آذربایگان سرنوشت زمین را در دوره ای از تاریکی ایران زمین تغییر می‌دهد و نگاه بیداری مردم به چشمان او دوخته شده تا با رقم زدن عاشقانه ای در صحیفه ی ایرانشهر و هفت سرزمین، آگاهی آینده را به زیباترین ممکن شکل دهد...

عنوان(نام اثر):بر فراز دروازه های ایرانشهر
نوع اثر:رمان
ژانر:تاریخی،عاشقانه
نویسنده:مهسامنصور

خلاصه:آناشید؛دختری از تبار نور که از قلب آذربایگان سرنوشت زمین را در دوره ای از تاریکی ایران زمین تغییر می‌دهد و نگاه بیداری مردم به چشمان او دوخته شده تا با رقم زدن عاشقانه ای در صحیفه ی ایرانشهر و هفت سرزمین، آگاهی آینده را به زیباترین ممکن شکل دهد...
به درخواست شما رسیدگی میشه.
باتشکر

سلام... روزبخیر
مهدیه مومنی هستم نویسنده چندین رمان مجازی•
به تازگی با انجمن شما آشنا شدم و عضو شدم.
در صورت امکان درخواست
رنک و رنگ نویسندگی رو دارم و میتونید با سرچ توی اینترنت متوجه بشید که چندین فایل رمان مجازی دارم.
✓✓✓

×درخواست تائید رمان جدیدم رو دارم×

سلام... روزبخیر
مهدیه مومنی هستم نویسنده چندین رمان مجازی•
به تازگی با انجمن شما آشنا شدم و عضو شدم.
در صورت امکان درخواست
رنک و رنگ نویسندگی رو دارم و میتونید با سرچ توی اینترنت متوجه بشید که چندین فایل رمان مجازی دارم.
✓✓✓

×درخواست تائید رمان جدیدم رو دارم×
سلام
به درخواست تایید رمان شما رسیدگی میشه
باتشکر

درخواست تایید رمان
نام کتاب: «قیام ماه: آواز در تاریکی»
ژانر: تاریخی، عاشقانه
خلاصه:
در اعماق شهری پر از خون و دود، آواز پرنسسی جوان سکوت شب را می‌شکند.
لارا، دختر ولیعهدِ کشته شده؛ زخمی و سرکش، در تاریک‌ترین مخفی‌گاه‌ِ شهر پنهان می‌‌شود.
غرور، آتشِ درون و اراده‌ای که نمی‌میرد، او را زنده نگه داشته و هر نفسش بانگِ ظهور زنی‌ست که جهان را با حضور خود تکان خواهد داد!

درخواست تایید رمان
نام کتاب: «قیام ماه: آواز در تاریکی»
ژانر: تاریخی، عاشقانه
خلاصه:
در اعماق شهری پر از خون و دود، آواز پرنسسی جوان سکوت شب را می‌شکند.
لارا، دختر ولیعهدِ کشته شده؛ زخمی و سرکش، در تاریک‌ترین مخفی‌گاه‌ِ شهر پنهان می‌‌شود.
غرور، آتشِ درون و اراده‌ای که نمی‌میرد، او را زنده نگه داشته و هر نفسش بانگِ ظهور زنی‌ست که جهان را با حضور خود تکان خواهد داد!
به درخواست شما رسیدگی میشه
باتشکر

عقب
بالا