انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

صندلی داغ صندلی داغ با حضور سارابهار

استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
باهوش بودن از نظر شما به کی میگن؟
خوشبختی یعنی چی و به نظرت کِی میرسی به اون نقطه؟
ایران اومدی یا زندگی کردی؟کدومو ترجیح میدی برای زندگی کردن؟
چرا کشور های فارسی زبان انقد بدبخت بیچاره شدن؟(از عرش به زیر زمین رسیدن چه سرزمین اصلی(مادری) چه کشورهای که مستقل شدن)
از محدودیت های مرد ها و زن ها در کشورتون؟
آیا رنگ آرامش این منطقه به خودش میبینه؟

ببخشید سوالام همه غمگین و بار منفی داشت 🙌

خب بریم که با سوالات کاربر عزیز رو جیز جیز کنیم :bathtub:
تایپ MBTI؟
بلندپروازی؟
ترجیح می‌دی همیشه با لباس خیس راه بری یا همیشه با جوراب نمدار؟
ترجیح می‌دی برای یک هفته صحبت نکنی یا برای یک هفته فقط آواز بخونی؟
ترجیح می‌دی همیشه ۱۰ دقیقه دیرتر به همه جا برسی یا همیشه ۲ ساعت زودتر؟
ترجیح می‌دی یک فیل کوچک به اندازه سگ خانگی داشته باشی یا یک سگ به اندازه فیل؟
ترجیح می‌دی تمام عمر فقط برقصی یا تمام عمر فقط بخونی؟
عجیب‌ترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده؟
احمقانه‌ترین خریدی که تا حالا انجام دادی چیه؟
اگر قرار بود برای یک روز جای کس دیگه‌ای باشی، انتخاب اولت کیه؟
یک کار معمولی که همیشه اشتباه انجامش می‌دی چیه؟
اگر زندگیت یک فیلم بود، کدوم بازیگر نقش تو رو بازی می‌کرد؟
اگر می‌تونستی یک ستاره مشهور رو برای شام دعوت کنی، کیه؟
مسخره‌ترین کلیپی که تو اینترنت دیدی چی بوده؟
اگر قرار بود یک آهنگ رو ۲۴ ساعت پشت سر هم گوش بدی، کدومه؟
اگر یک روح بودی، اولین کسی که رو می‌ترسوندی کیه؟
اگر می‌تونستی فقط یک برنامه موبایل رو برای همیشه نگه داری، کدومه؟
اگر قرار بود برای موجودات فضایی یک چیز از زمین توضیح بدی، چی رو انتخاب می‌کنی؟
اگر قرار بود در ۵۰ سالگی یک موزه برای خودت بسازی، چه چیزهایی توش می‌ذاشتی؟
اگر قرار بود یک موجود افسانه‌ای واقعی باشه، کدوم رو انتخاب می‌کنی؟
اگر قرار بود یک شغل کاملاً بی‌ربط به رشته‌ات انتخاب کنی، اون شغل چیه؟
اگر می‌تونستی ذهن یکی رو برای ۵ دقیقه بخونی، انتخاب اولت کیه؟
سلاممم ♡
1 INTJ
2 عمیقاً و شدیداً
3 با هیچکدومممم!!!!
4 آواز بخونمممممم (مدیونی تصور کنی پرحرفم! من فقط وقتی کیبورد یا قلم دستمه نمیتونم جلوی نوشتن و تایپ کردن رو بگیرم وگرنه کلاً ساکتم) 😁🫣
5 راستش بنظرم جفتش بده. اگه 2 ساعت زودتر برسم خب اون 2 ساعت وقتم اونجا هدر میره (گرچه میتونم اون بین کتاب بخونم ولی خب!!!) و اگه 10 دقیقه دیرتر برسم خب ممکنه توی اون 10 دقیقه خیلی چیزارو از دست بدم... پس من اگه میشه گزینه هیچکدام رو انتخاب میکنم😁
6 فیل فیل فیل... من ترجیح میدم یه جهان داشته باشم پر فیل باشه ولی یه سگ حتی اندازه بند انگشت هم هیچ جاییش نباشه 🥺 من سینوفوبیا دارم.
7 بخونممم.
8 خواب زیاد نمی‌بینم و همچین عجیبم نیستن، تازه عجیباشون یادمم نمی‌مونن!!
9 یک سال پیش یه حوله کوچولو خریدم از اون حوله های نی‌نی ها. هنوزم نمیدونم چرا!
10 اینو با اجازت گزینه هیچکدام رو انتخاب میکنم، حقیقتاً خوب یا بد، من جام خوبه نمیخوام جای کس دیگه‌ای باشم.
11 وقتی یه متن رو بلند می‌خونم لکنت خفیف می‌گیرم، درحالیکه من میتونم مثل بلبل صحبت های معمولی رو انجام بدم! و فقط روی خوندن متن این مشکل رو دارم.
12 تاحالا بهش فکر نکرده بودم، الآن عمیقاً بهش فکر کردم ولی هیچ ایده‌ای ندارم براش.
13 آنجلینا جولی (عمیقاً!)
14 از این مسخره‌ها انقدر زیاد دیدم که خداروشکر یادم نیستن دیگه.
15 عشقی دیگر /تام اودل
16 معلومه اول میومدم سراغ تو 🤣
17 نوت... برای همیشه و ابد. هیچکاریم نتونم باهاش بکنم میتونم توش بنویسم بنویسم و بنویسم...
18 جون من، منو با فضایا طرف نکن! من سختمه برای یه سری اطرافیان زبون نفهمِ زمینیم چیزیو توضیح بدم و بهشون تفهیم کنم!
19 موزه کتاب، قدیمی ترین کتاب ها... حقیقتاً با اینکه از کتاب و سریال و موسیقی همزمان خوشم میاد ولی من فیلم و سریال و آهنگای قدیمی رو نمیتونم گوش بدم و دوسشون ندارم. ولی کتابا نه، کتاب هرچی قدیمی‌تر، دوس داشتنی‌تر.
20 خون آشام(:
21 شغل بی ربط مثلاً ویروس شناسی!
22 داستایفسکی رو زنده میکردم و ذهنشو برای اون تایمی که تعیین کردی میخوندم...

چندتا اثر نوشتی؟
اگه بهت بگن یا ننویس یا می‌کشیمت چیکار می‌کنی؟
ایده‌هاتو چجوری خلق میکنی؟
نظرت راجب من چیه؟
علم یا ثروت؟
اسم‌های رماناتو بر چه اساسی انتخاب میکنی؟
سلام ♡
1 دو تا رو کامل کردم ال تایلر و وهم ماهوا، یه پنج شیش تایی هم دارم می‌نویسم هم‌زمان.
2 میگم بکشین! بکشین راحتم کنیـــــــن! بدون اغراق، توی برهه فعلی زندگیم؛ من زندگی بدون نوشتن رو نمی‌خوام.
3 ایده‌ها خیلی یهویی از هر چیز بی‌ربطی توی ذهنم شکل می‌بندن. گاهی من به آسمون خیره‌ام؛ ولی ایده‌ی یه صحنه زمینی به ذهنم می‌رسه. و خب بیشتر مواقع فقط کافیه قلم به دست بگیرم یا صفحه کیبورد رو باز کنم و شروع به تایپ کنم در بین نوشتن، ایده ها خود به خود نقش می‌بندن، راستش نمی‌دونم چطور توضیح بدم بیشتر ایده ها به ذهنم نمی‌رسن در اصل به انگشتام می‌رسن!
4 شما ماه و مهربونی♡
5 جفتشون لازمن.
6 بر اساس اینکه به ژانر، محتوا و شخصیت بیان. و بیشتر دوس دارم عناوین رمان‌هام خاص و به یاد موندنی باشن.

سلام و درود بر تو ای نویسنده‌ی مورد علاقه‌ی سایه (چه طولانی شد :poker: )
تمام سوالات رو جواب میدی
در رفتنی هم وجود نداره:Hoho:

1. اگه می‌توانستی همین حالا به هر کجای دنیا سفر کنی و فقط یک هفته بمانی، کجا می‌رفتی و چه فعالیتی حتماً انجام می‌دادی؟
2. بهترین کشفی که اخیراً در موسیقی/فیلم/کتاب داشتی و دوست داری بقیه هم بدانن، چیه؟
3. چه نوع غذایی هست که همیشه می‌خوری و هرگز از آن خسته نمی‌شوی؟
4. اگر یک روز کامل وقت آزاد با منابع نامحدود داشتی، اون روز رو چطور می‌گذروندی؟
5. چه مهارت ساده یا عجیبی داری که اغلب مردم از اون متعجب می‌شون؟
6. بهترین شوخی یا دیالوگی که اخیراً شنیده‌ای و باعث خنده‌ت شده، چی بوده؟
7. چه پروژه‌ی کوچکی (هنری، DIY، یادگیری) رو در حال حاضر در سر داری؟
8. اگه می‌توانستی یک موجود افسانه‌ای رو به عنوان حیوون خونگی نگه داری، کدوم رو انتخاب می‌کردی؟
9. چه چیزی در این دنیا بهت حس «شکرگزاری» واقعی می‌ده؟
10. آخرین باری که از روی علاقه و نه از روی اجبار، کاری انجام دادی که در اون عالی بودی، چی بوده؟
11. آیا «کمال‌گرا» هستی یا بیشتر به «تکمیل کردن» کارها اهمیت میدی؟
12. از نظرت، ویژگی کلیدی یک دوست خوب چیه؟
13. بزرگترین درسی که در سال گذشته از یک اشتباه گرفتی، چی بوده؟
14. آیا شب‌ها زود می‌خوابی یا صبح‌ها زود بیدار میشی؟ (صبح یا شب زنده؟)
15. چه چیزی باعث میشه فردی در نگاه‌ت «جذاب» به نظر برسه(غیر از ظاهر فیزیکی)؟
16. اگر می‌تونستی فقط یک کتاب یا مقاله رو برای همیشه در ذهن داشته باشی، اون چیه؟
17. کدام نوع شخصیت در فیلم‌ها یا سریال‌ها برات کاملاً غیرقابل درکه؟
18. اگر قرار بود یک روز جای هر کسی باشی، ترجیح می‌دادی جای یک هنرمند باشی یا یک دانشمند؟
19. در تعاملات آنلاین، چه چیزی باعث میشه از یک نفر خوشت بیاد یا بدت بیاد؟
20. بهترین کاری که فکر می‌کنی مردم می‌تونن برای کمک به جامعه یا محیط زیست انجام بدن چیه؟
21. فردی که در شبکه‌های اجتماعی او رو دنبال می‌کنی و تحسینش می‌کنی، کیست و چرا؟
22. سه هدف کوچک که دوست داری در سه ماه آینده به اون‌ها برسی، چیه؟
23. چه چیزی در مورد آینده تو رو هیجان‌زده می‌کنه؟
24. اگر بتونی همین حالا یک مهارت فوق بشری داشته باشی اون چیه؟
25. اگه قرار باشه ما سه بار دیگه با هم گپ بزنیم، دوست داری بیشتر در مورد کدوم بخش از زندگیت صحبت کنیم؟
سلام سلاممم... باشهههه حالا کی خواست در بره🫣🤣
سوال اول رو من می‌پرسم اینجا یا نمایه‌ام لطفاً جواب بده: سایه کیه؟ من ایشون رو نمی‌شناسم؟ می‌شناسم یا اسمشون یادم نیست؟
خب خب بریم سراغ جواب ها:
1 می‌رفتم برزیل و تمام این هفته رو با پائولو کوئیلو صحبت می‌کردم.
2 اخیراً که نه، ولی خیلی وقته برای خودم کشف کردم که زندگی من بدون این سه مورد (فیلم، کتاب، موسیقی) هیچ و پوچه! این سه مورد، غذای روح و روانم هستن.
3 یه نوع خاص غذا نیست و کلاً سبزیجات، من 24 ساعته سبزیجات بخورم، خسته نمیشمممم!
4 تمام جهان رو قدم به قدم و وجب به وجب می‌گشتم و با همه انسان‌های حهان آشنا می‌شدم و روحِ اون ها رو هم‌چون کتاب می‌خوندم...
5 ایده پردازی برای همه چی، نوشتن رمان، ساختن زندگی، کار و... اغلب عزیزانم از اینکه به سادگی می‌تونم برای همه چیز ایده بچینم و راهکار خلق کنم متعجبن.
6 متاسفانه اخیراً با هیچ هم‌چون چیزی رو به رو نشدم.
7 یادگیری و فول شدن زبان انگلیسی و ترکی، به علاوه نوشتن رمان‌هام.
8 یک موجود افسانه‌ای که بشه حیوون خونگیم خب... من یه پگاسوس می‌خواستم♡
9 خیلی چیز ها... من همه چیز رو به طرزی عمیق حس می‌کنم و از نفسی که به راحتی از ریه‌هام خارج میشه گرفته تا نسیمی که پوستم رو نوازش می‌کنه برام شگفت انگیزن. من عمیقاً از اون عده انسان هام که حتی اگه زندگی معنایی نداشته باشه، بهش معنا می‌بخشن و سپس از معنا داشتن زندگی سپاسگزارن.
10 آخرین بار 3 آذر بود که رمان وهم ماهوا رو تموم کردم، هم از روی علاقه بود و هم با استقبالی که رو به رو شد متوجه شدم تقریباً توش عالی بودم.
11 من یکم زیادی کمال‌گرا ام.
12 از نظر من، هوش بالا. در وهله اول از نظر من دوست خوبت باید ابتدا باهوش و فهمیده باشه، وگرنه باهاش درحدی به مشکل میخوری که دیگه دوست خوبت نیست.
13 گاهی احساسات زهرن، سمی‌ ان. خاموششون کن!
14 من شبا خیلی زود می‌خوابم و صبح‌ها وقت نماز صبح پا میشم و روزمو شروع می‌کنم و ان‌قدر زیاد در طول روز فعالیت می‌کنم که دوباره شب بعدش خستگیم منجر به زود خوابیدنم میشه.
15 هوش بالا.
16 فقط یک کتاب؟ کیمیاگر.
17 اونایی که بی هیچ دلیلی بد ذاتن و پی بدی هستن. این نه تنها توی فیلما بلکه توی زندگی واقعی هم وقتی با همچون آدمایی رو به رو میشم برام غیرقابل درکن.
18 هنرمند♡
19 سطحی نگری اشخاص. من آدم عمیقی‌ام و از آدمایی که به مسائل سطحی نگاه میکنن فاصله میگیرم.
20 انسان باشن و انسانیت خرج کنن.
21 خب تعداد زیادی از اشخاص مطرح جامعه اعم از هنرمندان رو دنبال میکنم خصوصاً پائولو کوئیلو و الیف شافاک نویسندگان محبوبم. یا ابرو شاهین بازیگر ترک محبوبم که سالهاست (بعد دیدن سریال هرجایی) عمیقاً دوسش دارم و با هربار دیدن لبخندش توی عکس هاش، لبخند میاد روی لبم.
22 اول این‌که سعی کنم زنده بمونم، دوم اینکه یکی دیگه از رمان‌هام رو هم به پایان برسونم، و سوم اینکه رفیقم رو روز تولدش سورپرایز کنم شدید🥰
23 اینکه روزی برسه که به درک بیشتری از زندگی رسیده باشم.
24 معلومه خبببب جـــــادو میخوامممم!
25 علاقه وحشتناکممم به مطالعه. دوست دارم در باره این بخش، که پیچیدگی های زیادی توی زندگیم برام داشته، صحبت کنیم.

باهوش بودن از نظر شما به کی میگن؟
خوشبختی یعنی چی و به نظرت کِی میرسی به اون نقطه؟
ایران اومدی یا زندگی کردی؟کدومو ترجیح میدی برای زندگی کردن؟
چرا کشور های فارسی زبان انقد بدبخت بیچاره شدن؟(از عرش به زیر زمین رسیدن چه سرزمین اصلی(مادری) چه کشورهای که مستقل شدن)
از محدودیت های مرد ها و زن ها در کشورتون؟
آیا رنگ آرامش این منطقه به خودش میبینه؟

ببخشید سوالام همه غمگین و بار منفی داشت 🙌
سلام.
1 خب باهوش بودن از دیدگاه من یکم پیچیده‌س و توضیحات گسترده‌ای می‌طلبه😖
2 خوشبختی یعنی من زنده‌ام و می‌تونم زمان حال و آینده رو برای خودم طوری که می‌خوام رقم بزنم و من رسیدم به اون لحظه، همین الآن خوشبختم.
3 من ایران بدنیا اومدم و بعدش دیگه نیومدم. درحالی‌که متعلق به هردوی این کشور ها هستم ولی در حقیقت هیچ‌کدوم رو برای زندگی ترجیح نمیدم.
4 فقط کشورهای فارسی زبان نیستن که این نوع مشکلات رو دارن، اگه یه نگاه عمیق به جهان بندازیم حتی توی غرب هم از این اوضاع کم نیست، فقط موضوع اینه که اونجا موضوعات حائز اهمیت‌تری وجود داره و کسی از این موارد حرفی نمی‌زنه.
5 اینجا مرد‌ها خدا اند گویا زن‌ها بندگان خدا!
این چیزیه که اگه اینجا بیاین و از نزدیک ببینید متوجه می‌شین. ولی امیدوارم روزش برسه که این کشور به سطح بالاتری از آزادی فکری و فرهنگی برسه.
6 برای اون روز امیدوارم...

سلام سلاممم... باشهههه حالا کی خواست در بره🫣🤣
سوال اول رو من می‌پرسم اینجا یا نمایه‌ام لطفاً جواب بده: سایه کیه؟ من ایشون رو نمی‌شناسم؟ می‌شناسم یا اسمشون یادم نیست؟
خب خب بریم سراغ جواب ها:
1 می‌رفتم برزیل و تمام این هفته رو با پائولو کوئیلو صحبت می‌کردم.
2 اخیراً که نه، ولی خیلی وقته برای خودم کشف کردم که زندگی من بدون این سه مورد (فیلم، کتاب، موسیقی) هیچ و پوچه! این سه مورد، غذای روح و روانم هستن.
3 یه نوع خاص غذا نیست و کلاً سبزیجات، من 24 ساعته سبزیجات بخورم، خسته نمیشمممم!
4 تمام جهان رو قدم به قدم و وجب به وجب می‌گشتم و با همه انسان‌های حهان آشنا می‌شدم و روحِ اون ها رو هم‌چون کتاب می‌خوندم...
5 ایده پردازی برای همه چی، نوشتن رمان، ساختن زندگی، کار و... اغلب عزیزانم از اینکه به سادگی می‌تونم برای همه چیز ایده بچینم و راهکار خلق کنم متعجبن.
6 متاسفانه اخیراً با هیچ هم‌چون چیزی رو به رو نشدم.
7 یادگیری و فول شدن زبان انگلیسی و ترکی، به علاوه نوشتن رمان‌هام.
8 یک موجود افسانه‌ای که بشه حیوون خونگیم خب... من یه پگاسوس می‌خواستم♡
9 خیلی چیز ها... من همه چیز رو به طرزی عمیق حس می‌کنم و از نفسی که به راحتی از ریه‌هام خارج میشه گرفته تا نسیمی که پوستم رو نوازش می‌کنه برام شگفت انگیزن. من عمیقاً از اون عده انسان هام که حتی اگه زندگی معنایی نداشته باشه، بهش معنا می‌بخشن و سپس از معنا داشتن زندگی سپاسگزارن.
10 آخرین بار 3 آذر بود که رمان وهم ماهوا رو تموم کردم، هم از روی علاقه بود و هم با استقبالی که رو به رو شد متوجه شدم تقریباً توش عالی بودم.
11 من یکم زیادی کمال‌گرا ام.
12 از نظر من، هوش بالا. در وهله اول از نظر من دوست خوبت باید ابتدا باهوش و فهمیده باشه، وگرنه باهاش درحدی به مشکل میخوری که دیگه دوست خوبت نیست.
13 گاهی احساسات زهرن، سمی‌ ان. خاموششون کن!
14 من شبا خیلی زود می‌خوابم و صبح‌ها وقت نماز صبح پا میشم و روزمو شروع می‌کنم و ان‌قدر زیاد در طول روز فعالیت می‌کنم که دوباره شب بعدش خستگیم منجر به زود خوابیدنم میشه.
15 هوش بالا.
16 فقط یک کتاب؟ کیمیاگر.
17 اونایی که بی هیچ دلیلی بد ذاتن و پی بدی هستن. این نه تنها توی فیلما بلکه توی زندگی واقعی هم وقتی با همچون آدمایی رو به رو میشم برام غیرقابل درکن.
18 هنرمند♡
19 سطحی نگری اشخاص. من آدم عمیقی‌ام و از آدمایی که به مسائل سطحی نگاه میکنن فاصله میگیرم.
20 انسان باشن و انسانیت خرج کنن.
21 خب تعداد زیادی از اشخاص مطرح جامعه اعم از هنرمندان رو دنبال میکنم خصوصاً پائولو کوئیلو و الیف شافاک نویسندگان محبوبم. یا ابرو شاهین بازیگر ترک محبوبم که سالهاست (بعد دیدن سریال هرجایی) عمیقاً دوسش دارم و با هربار دیدن لبخندش توی عکس هاش، لبخند میاد روی لبم.
22 اول این‌که سعی کنم زنده بمونم، دوم اینکه یکی دیگه از رمان‌هام رو هم به پایان برسونم، و سوم اینکه رفیقم رو روز تولدش سورپرایز کنم شدید🥰
23 اینکه روزی برسه که به درک بیشتری از زندگی رسیده باشم.
24 معلومه خبببب جـــــادو میخوامممم!
25 علاقه وحشتناکممم به مطالعه. دوست دارم در باره این بخش، که پیچیدگی های زیادی توی زندگیم برام داشته، صحبت کنیم.
سوال ۱۹ دو تا جواب داشت

استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.