- تاریخ ثبتنام
- 9/25/25
- نوشتهها
- 1,002
هیچی،دیوونه،احمقسلام بوس امیدوارم زیاد دردت نیاد 😎
۱. اگر بخواهی در سه کلمه، خودت رو توصیف کنید، آن کلمات چه هستند؟
دوستام۲. چه چیزهایی باعث خندهی عمیق تو میشوند؟
حالم خوب میشه حس قدرت من فقط حرکت می کنم بقیه همه وایستادن۲. اگر دنیا یک روز منجمد شود، و فقط تو قادر به حرکت در آن باشی و پس از آن، کسی شما و کارهایتان را در آن روز به خاطر نیاورد، در آن روز چه میکنی؟
نیمه تاریک ماه۴. اگر زندگی تو یک فیلم بود، چه اسمی براش انتخاب میکردی؟
آدم بودن،نوشتن،موسیقی۵. دوست داری تو چه چیزی واقعا خوب باشی؟
خفن که از نظر من نبوده ولی چهار تا دیونه می گفتم بوده معلم دینی مو از پل ها هل دادم پایین پاش شکست و دستشم شکست تا عید نیومد مدرسه کلاس هفتم بودم اون موقع۶. خفنترین کاری که تا به حال انجام دادی چه بوده؟
گذشته رو درست می کردم بعد با اون آدم های که میخوام تو زندگیم باشن آینده رو می ساختم۷. اگر یک ماشین زمان داشتی، به گذشته سفر میکردی یا به آینده؟ چرا؟
فرناک یا سارا۸. اگر بتوانی اسم خودت را عوض کنی، چه نامی انتخاب میکنی؟
اولی۹. ترجیح میدی از شهر یا کشور خودت خارج بشی و هیچوقت نتوانی به آن برگردی یا در شهر یا کشور خودت بمانی و هرگز اجازهی خروج نداشته باشی؟
همه چی درست بشه شرایط جونا،عدالن همه جا برقرار بشه ،هیچ کسی مجبور نباشه به اجبار و زور یا از نظر توان مالی کاری رو انجام بده که نمی خواد.۱۰. اگر غول چراغ جادو داشته باشی سه آرزویت چه خواهد بود؟
ققنوس۱۱. دوست داری کدام حیوان اسطوره ای را به عنوان حیوان خانگی ات داشته باشی؟
همیشه خودمو به عنوان یک درمانگر روح دیدم۱۲. شغل رویایی ات چیست؟
گل این جزوه فانتزی هامه۱۳. فکر کن میخوای تو یه استخر پر از یه چیزی شیرجه بزنی، دوست داری محتویاتش چی باشه؟
کتاب شعر ،عروسک، گلدون۱۴. بهترین هدیهای که دریافت کردی چه بود؟
آلمان شاید۱۵. اگر حق انتخاب داشتی دوست داشتی در کدام کشور به دنیا بیایی؟
موسیقی۱۶. به چیزی اعتیاد داری؟
انسان با درک و فهم و تمیز و مرتبی باشه منم دوست باشه۱۷. دوست داری شریک زندگیت چه ویژگیهایی داشته باشه؟
بابت نوشتن دفتر مو پاره کردن۱۸. عجیبترین تنبیهی که از سمت پدر و مادرت صورت گرفته چی بوده؟ و بابت چه کاری تنبیه شدی؟
هیچ وقت یادم نمیره کوچیک بودم اون موقع
اگه با آدم درست در سن درست باشه خوبه۱۹. نظرت دربارهی ازدواج چیه؟
از دست دادن۲۰. بزرگترین ترس زندگیت؟
ماکارنی۲۱. با حرف اول اسمت یه غذا بگو
نرگس۲۲. یه اسم دختر بگو که فقط یه نقطه داشته باشه
بقیه خانواده۲۳. درآمد تو بیشتر یا بقیه خانواده؟
الا نمیشه با یه میلیارد کاری کرد۲۴. اگر امروز یه میلیارد تومن جایزه برنده بشی اولین کاری که باهاش میکنی چیه؟
میزارم بانک
دوستم نسیم۲۵. اگر الان گوشیت زنگ بخوره دوست داری کی پشت خط باشه؟
دلم براش تنگ شده
از همش میشه۲۶. از کدوم اتفاق تو زندگیت میشه یه فیلم سینمایی پرفروش ساخت؟
نیمه تاریک ماه۲۷. اگر زندگیت یه فیلم بود اسمش رو چی میذاشتی؟
ظاهری پدر۲۸. شبیه پدرتی یا مادرت؟
اخلاقی پدر بزرگ مادریم
دروغ نمی گم ،فیلم بازی نمی کنم،خیانت کار نیستم،بد کسی رو نمی خوام۲۹. پنچ ویژگی برتر خودت را نام ببر.
نمیدونم۳۰. بدترین و بهترین خریدی که تا به حال انجام دادی چه بوده؟
از نظر من ...........کثیف ترینه۳۱.کثیفترین آدمی که میشناسی کیه؟
حرف زدن با دیگران چون هیچکس به حرفم گوش نمیده۳۲. بیفایدهترین استعدادت چیه؟
گاو داری۳۳. بدبوترین جایی که تا حال توش بودی کجاست؟
شاید کلیه۳۴. کدوم عضو بدنت رو اگر از دست بدی برات مهم نیست؟
نه آخه کسی بهم توجه نمی کنه.۳۵. تا حالا توهم اینکه یکی بهت توجه می کنه و منظور خاصی داره رو زدی؟
بیرون کردن من از کلاس۳۶. مسخرهترین کاری که یکی از معلمها یا اساتیدت انجام دادن چی بوده؟
آره۳۷. تا به حال شده خرابکاری بکنی، اما کسی نفهمه؟
آره۳۸. کاری هست که به سختی در برابر انجامش داری مقاومت میکنی؟
از کی ؟۳۹. اگر تو میتونستی یه سوال بپرسی، چه سوالی میپرسیدی؟
خیلی زیاد بوده ولی آخرین بار یه نفر تو حرم امام رضا بهم گفت گوشی مو زدن میشه با گوشی شما زنگ بزنم خبر بدم من گوشی مو دادم ولی اون گوشی مو برد دیگه نیاورد.۴۰. احمقانهترین فریبی که تا به حال خوردی چه بوده؟
نه۴۱. تا به حال در جمع آروغ زدی؟
همون هیچی۴۲. اگر یک روز کامل به جنس مخالفت تبدیل شوی چه می کنی؟
بستنی با طعم لجن ولی فکر کنم جفتش دوتا ست.۴۳. ترجیح می دهی بستنی به طعم لجن بخوری یا لجن به طعم بستنی؟
حرفی نزنیا۴۴. جملهای که خانوادهتون موقع بیرون رفتن همیشه بهتون میگن چیه؟!
خیلی کوچیک بودم بعد به پدر بزرگم گیر دادم که به پسر داییم متور سواری یاد میده به منم یاد بده بعد منو بابا بزرگم رفتیم سالم برگشتیم پسر داییم متور چپ کرده بود پاش شکست بابا بزرگم خورده بود زمین صورتش زخمی شده بود.۴۵. خنده دارترین خاطره کودکیتون چیه؟
مغازی پایینی همینو میداد پونصد تومن۴۶. فکر کن من فروشندم، با چه جملهای ازم تخفیف میگیری؟
خب الا بهم میگی برو از همون بگیر
همه چی اصلا۴۷. تو خونه به چیت گیر میدن؟!
ما تحمل همو نداریم
اون قدر بد دروغی نگفتم۴۸. بدترین دروغی که تا به حال به پدر و مادر یا شریک زندگیت گفتی چه دروغی بوده؟
زشت خوش اخلاق ولی ترجیحا کچل نباشه۴۹. اگر برای ازدواج مجبور به انتخاب باشی کدوم رو انتخاب میکنی؟: خوشکل بداخلاق یا زشت خوش اخلاق؟!
نه۵۰. تا حالا جلوی کسی که باهاش تعارف داری باد معده دادی؟
تن تن و با اون دربازه بانه تو کارتون فوتبالیست ها۵۱.وقتی بچه بودی، کدام شخصیت کارتونی را دوست داشتی؟
یه انرژیِ۵۲.به نظرت خدا وجود دارد؟
با گلوله۵۳.اگر می توانستی انتخاب کنی، دوست داشتنی چگونه بمیری؟
تبعیض، حرف مفت ،چرت و پرت گفتن یسری آدم ....۵۴.چه چیزهایی تو را عصبانی می کند؟
آهنگ گوش میدم و گریه می کنمدر مواقع عصبانیت برای حفظ آرامش چه کاری انجام می دهی؟
از دستم آتیش بباره۵۵.اگر می توانستی یک قدرت ماورایی داشته باشی، آن قدرت چه بود؟