انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار سوال از تو جواب از نفر بعدی!

تنهایی، نقاشی و آهنگ

چه کاری رو هیچ‌وقت حاضر نیستی انجام بدی؟

تنهایی، نقاشی و آهنگ

چه کاری رو هیچ‌وقت حاضر نیستی انجام بدی؟
هر کاری که بخوان مجبورم کنن و با خواست خودم نباشه

اگه می تونستی جای یه نفر دیگه زندگی کنی اون کی بود؟

خداوند..

حسرت چی تو دلت خیلی مونده

خداوند..

حسرت چی تو دلت خیلی مونده
توی خیابون‌ها با خوشحالی (فریاد کشیدن) راه رفتن...

کجا بوده که دیگه هیچ امیدی به زندگی نداشتی و با خودت گفتی اینجا واقعا ته بدبختیه؟

توی خیابون‌ها با خوشحالی (فریاد کشیدن) راه رفتن...

کجا بوده که دیگه هیچ امیدی به زندگی نداشتی و با خودت گفتی اینجا واقعا ته بدبختیه؟
چهل روز قبل

وقتی افتادی نتونستی از جات بلند بشی یا دیگه خودت نخواستی که ادامه بدی؟

چهل روز قبل

وقتی افتادی نتونستی از جات بلند بشی یا دیگه خودت نخواستی که ادامه بدی؟
هیچ وقت
راستش من وقتی که میفتم خیلی، خیلی خودخوری میکنم،
ولی تنها چیزی که از خودم کشف کردم اراده‌امه. من بعد افتادن در عین احساسی بودن، خیلی ادم وحشی ای میشم. خیلی...

چرا چهل روز پیشِ تورو منم یادم نمیره؟!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CIOS
هیچ انسانی یادش نمیره!

"شجاعت رو تو چی خیلی میبینی؟"

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CIOS
این روزا بیشتر استرسی هست که دارم سعی میکنم نادیده بگیرم و کنترل منو به دست نگیره..

تصور کن اخرین باری هست که دور از جون به دنیا نگاه می کنی، بابت کدوم اثری که از خودت تو این دنیا گذاشتی به خودت افتخار می کنی؟

این روزا بیشتر استرسی هست که دارم سعی میکنم نادیده بگیرم و کنترل منو به دست نگیره..

تصور کن اخرین باری هست که دور از جون به دنیا نگاه می کنی، بابت کدوم اثری که از خودت تو این دنیا گذاشتی به خودت افتخار می کنی؟
مهربونیم.
یکم راجب خودم خودپسند هستم، اما چیزی که دیگران زیاد تکرارش میکنن همینه، تو خیلی مهربونی‌. بد یا خوب؟ نمیدونم ناخوداگاه اینجوریم‌...

اگر یه روزی تو این دنیا نباشی ترجیح میدی قبلش چه چیزایی رو حتمااا تجربه کرده باشی؟