انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار •| الان داشتی به چی فکر میکردی؟! |•

کاری به اونی که نونش در نفهمیدنه ندارم...
فقط اون کسی ک هیچ نونی در بساط نداره و باز هم حاضر نیست حقیقت رو بفهمه!
امیدوارم نابود شن...

یه ایران دل شکسته ، یه ایران رنج کشیده، یه ایران غمگین، یه ایران خشمگین، یه ایران مضطرب و دل آشوب، یه ایران نگران، یه ایران صبور و یه ایران امیدوار.. چقد این روز ها هممون یکی هستیم انگار یه روح تو بدن بیش از هفتاد میلیون آدم.. با همه درد و رنج هایی که به خاطر ایرانی بودنمون کشیدیم چقدر خوشحالم که اینجا به دنیا اومدم و چقدر دیدن این همه قلب که برای یک هدف می تپه برام لذت بخشه.. چقدر کشورمون رو دوست دارم و چقدر حس میکنم مردممون دوست داشتنی و شگفت انگیزن...

سلام خواهشا فکرای سیاسیتونو(سیاسیمونو) اینجا نفرستید، کلا هیچجای انجمن، ممکنه بخاطر حرفای ما انجمن اسیب ببینه، این تایپکو دوست دارم، نمیخوام حذف شه.
تا همینجا شم زیاد روی کردیم. بخصوص خود ِ من.

هوس چیزای سرخ کردنی کردم ولی نمیتونم بخورم بخاطر گلودردم://

دوباره کاشت قرمز؟ 💅

چرا دسترسی به ادیت و حذف پست ندارم!

گاهی حالم بهم می خوره از خودم که روزی بعضی آدما رو دوست خطاب کردم از خودم بیزار میشم..‌

به اینکه سریال ببینم یا کتابه رو بخونم

هوا بارونیه
هیچ موسیقی بهم نمیچسبه
سرم درد میکنه
اصلا هم زیبایی در سادگی نیست مگه اینکه یه ساده‌ی شیک باشه.
بحث سیاسی هیچوقت تمومی نداره
امروز مجبور شدم با لباس زرد کره‌ای کوفتی برم مراسم چهلمی که همه مشکی پوشیده بودن.
کاش پچ پچ داشتم.
این مدت اینقدر با دوستام حرف نزدم کلمه‌های تو ذهنم رو گم کردم تا میخوام حرف بزنم لکنت میگیرم.
بد عادت شدم هر شب هر شب ساعت ۱۰ میخوابم.
شدیم مرغ تو این گیر و دار.

به اینکه چرا یه فایل ۶ مگی ۶۰ دقیقس هنوز تو بله دانلود نشده