Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
انجمن آوای رمان
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦
اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار!
.
سلام، به آخرین تاپیک خبرنامه امسال خوش آمدید بغض گلویم را گرفته، شاید چون آخرین تاپیک امسال است و شاید هم به خاطر نبود سوژه کافیست.
هرچه که هست همسان مادری شدم که دارد بچهاش را به جبهه میفرستد و نمیداند برمیگردد یا نه اصلا هم به این ربط نداره که آخرین کتابی که خوندم آبنبات هلدار بود
حال به نوای غمانگیز گوش دهید تا در ساعات آینده، این تاپیک به نفسهای آخر خود برسد
با اینکه این روزها به علت روزهداری کاربران و خانه تکانی، انجمن ساکت شده؛ اما این کاربر همچنان به تلاش خود برای تغییر پروفایل کاربران ادامه میدهد.
اگر در روزهای آتی شاهد تبدیل صغری به کبری و کلثوم به سوسن شدید، بدانید که همهی ما مهرهی بازیکن اصلی هستیم @R.I.P
بالاخره بعد از مدتها دلیل خشکسالی امسال مشخص شد الکی نبود هی ابرها رو بارور میکردن و ثمر نداشت
کاربر عزیز که به ابر دزد معروف است، ابرهای آسمان را دزدیده و بعد از چِقاراندَن آنها بیچارههای تهی دست را به سمت دیگر روانه میکند.
ابرهای بیچاره که ویار حاملگی را تحمل میکردند با مواجه شدن با کاربر عزیز، دچار زایمان زودرس شدند.
امید است در سال جدید شاهد این باشیم که این کاربر به راه مستقیم هدایت شده باشد @Toka𐙚
این روزها از در و دیوار انجمن سیسی میبارد حالا بماند که سیسی توی زبان ما یه معنی دیگه داره
سیسی مستهجن، سیسی پوشیده، سیسی سینگل، سیسی با شوهر و...
انگار وارد فروشگاه شدی و نگاهت به قفسه ماکارانیها افتاده که در ظاهر همه یکسان اما برندهای متفاوت دارند
اما در این میان یک عدد سیسی با ریش و پشم یافت شد و دلیل اینکه سیسی شده نیز همچنان نامعلوم باقی مانده.
از کسانی که وی را در دسته سیسیها قرار دادند میخواهیم که با توضیحات تکمیلی ما را از ابهام در بیاورند @a_m_i_r_h_f
به عنوان پیام بازرگانی هم از عنکبوت انجمن تقدیر کنیم که هر روز راس ساعتی خاص آفلاین شده و به سراغ درس خواندن میرود تا بعدا پشتیبانش چوب در آستینش فرو نکند
خسته نباشی دلاور @NEGIN
با اینکه دلم نمیآید اما باید اتمام خبرنامه این هفته را اعلام کنم
سوژهای دیگر در زنبیل خود نداشته و بغض گلویم را گرفته از همین بخش از تمام کسانی که سوژه بنده شدند، باجنبه بودند و کسانی که با دادن واکنش قهقهه به بودن این بخش کمک کردند، تشکر میکنم امیدوارم در سال جدید اگر عمری باشد ما را از سوژه بینصیب نگذارید ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
~مَهوا~