انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

نقد اعضا آبنبات پسته‌ای | نقد اعضا

Elaheh_AElaheh_A is verified member.

مدیرتالار فیلم و سریال+ نقد
کادر مدیریت
مدیر تالار آوا
منتقد آوا
هنرمند آوا
فیلم باز آوا
کتاب نورد آوا
سیسی آوا
تاریخ ثبت‌نام
9/7/24
  • موضوع نویسنده
| به نام او |

نقد، آینه‌ای است که به ما کمک می‌کند تا نقاط ضعف و قوت خود را ببینیم و با دیدگاهی باز، مسیر رشد و پیشرفت را طی کنیم.

ضمن عرضِ ادب

خوانندگان محترم می‌توانید نظر و نقد خود را در رابطه با رمان ذیل در همین تاپیک ارسال کنید.
توجه:

¹به فایل آپلود شده تنها یک هفته دسترسی خواهید داشت پس هرچه زودتر آن را دانلود کنید!
²این اثر ادامه جلد قبلی یعنی آب نبات هل‌دار بوده و قبل از خواندن این اثر می‌بایست آن‌ را مطالعه کنید.
عنوان: آبنبات پسته‌ای
ژانر: طنز

برای دانلود فایل pdf این کتاب کلیک کنید
تعداد صفحات: 749

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این جلد هم مثل جلد قبلی شیرین و دوست داشتنی بود.
ماجراهای محسن که توی این جلد با دغدغه ازدواج خواهر و داییش همراه شده بود، خیلی خوب بود.
اون قسمت ازدواج داییش و تنهای غمگین رو خیلی دوست داشتم.
طنز داستان واقعا به دلم نشسته و یه جاهایی با خوندن حاضر جوابی‌های محسن از ته دل خندیدم:)
تنها مشکل این جلد یه سری توضیحات اضافه بود که به نظرم اگه نبودن هم مشکلی توی روند داستان ایجاد نمی‌کرد.
محسن عزیز هم توی این جلد به افسانه خانوم نظر داشت و این‌طوری که مشخصه توی هر جلد قراره از یکی خوشش بیاد bookread-smiley
و خلاصه که پیش به سوی جلد بعدی...
InShot_20260408_132047462.webp
InShot_20260408_132008904.webp

از اونجایی که عادت دارم تیکه کتاب هم به نظرم اضافه کنم، از این دو قسمت اسکرین گرفتم 🎀
و این تیکه کتاب هم جمله قشنگی داشت:
InShot_20260408_131933696.webp

عقب
بالا