انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

همگانی متن کوتاه

محتاط باشیم در سرزنش و قضاوت کردن دیگران ، وقتی نه از دیروز او خبر داریم و نه از فردای خودمان.

داستایفسکی

روزها همه یکجور می‌گذرند، بیخود و بی‌فایده، چیز تازه ندارم، قربانت.

صادق هدایت

راهم را به سمت نردبام آسمان گرفته‌ام. به تندی بر پله‌هایش قدم می‌نهم تا شاید در کرانه‌های نیلگون‌اش دل رنجورم را ببینم؛ دلی که در بطن داغ‌دیده‌ام هوای هزار هزار عاشقی به سرش زده و می‌خواهد دمی وجودم را نونوار کند! آری دیگر نمی‌خواهم قربانی رنج‌های ماتمکده‌ی دلم باشم! می‌خواهم با تمام وجود کلید شجاعت را برای زدودن غم‌هایم از آن نگهبانان آسمان که همیشه گوشه ی چشمی به ما زمینیان دارند، بستانم و جشنی پرشور برای شادی‌هایم بگیرم و با آسودگی، سر بر بالین گذارم!

روزها رفتند و من دیگر، خود نمی‌دانم کدامینم! آن منِ سرسختِ مغرورم؟ یا منِ مغلوبِ دیرینم؟

- فروغ‌ فرخزاد

تنها پرسش در مورد ثروت این است که با آن چه کار می‌کنید؟

راکفلر

انتخاب بین بد و بدتر یک دروغ بزرگ است وقتی بد را انتخاب کنید، فرصت کافی برای بدتر شدن را هم به آن هدیه داده اید!

هانا آرنت

ما حتی دیگر به دنبال خوشبختی هم نیستیم
فقط می‌خواهیم قدری کمتر رنج بکشیم.

چارلز بوکوفسکی

ترسم که این زمانه دهد
به فنا عمرهایِ ما
ما آرزوی شدن‌هایِ چه چیزها که نکردیم
و آن نشد...

- محمود درویش

اگر هر کسی بگوید سال به سال دریغ از پارسال ، من باید بگویم روز به روز دریغ از دیروز ، حتی جای دریغ و تاسف هم باقی نمانده است..

صادق هدایت

گیرم که به ظالمان عذابی‌ست اَلیم ؛
زین محکمه یا رب،به ستم دیده چه سود .

عقب
بالا