انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دفترِخاطرات دفترچه خاطرات mahaflaki | کاربر انجمن آوای رمان

ببخشید! پوریا قراره بره فولاد سیرجان؟ و وحشتناک تر! الکس نیکولوف می‌خواد بیاد ایران و بره فولاد؟ این قطعا بمب‌ترین خبریه که تا حالا خوندم! اصلا تو این شرایط الکس چجوری می‌خواد بیاد؟ لطفا بیاین شمال تمرین کنین جلوی باشگاه تمرینشون قطعا لحاف پهن می‌کنم!!!!
اینکه الکس نیکولوف بره زیر دست عطایی تحت هیچ عنوان تو بینگو کارت ۴۰۵م نبود! الکس جون مونی رو هم با خودت بیار.

ما عاشقانه ایرانی خوشحالم داریم؟
واقعا چیز یادم نمیاد! همیشه عشق‌های تلویزیون درس عبرت بود. حتی وقتی نمایش خانگی مد شد هم درس عبرت می‌زد بیرون‌. چرا می‌گن آخر فیلم‌های ایرانی همش عروسیه؟ من از بچگی هرچی یادمه بدبختی بود! بیژن و لیلی اونطور! ارغوان و بهزاد! فاصله‌ها! دلنوازانم انقدر درس عبرتش بالا بود که آدم پشیمون می‌شد! شهرزادم که به هیچی نرسید. رحیم و محبوبه‌ و حتی این جدید‌ترها! اگه سر عشق و عاشقی و مسخره بازی نبود جان سخت شروع نشده تموم میشد و همه به خوبی و خوشی زندگی می‌کردن. نمی‌دونم شایدم من چیزی یادم نیست ولی محض رضای خدا یکی یه فکری به حال افسردگی جمعی ما بکنه.

اگه تئوری حیوون‌ها زودتر از همه خطر رو می‌فهمن درست باشه امشب قراره جهان نابود شه! کاش یکی دهن این سگ و گربه‌ها رو ببنده.

تلخم! اگه نخوام بگم زهرمارم. به هرحال دست خودم نیست. طوریه که پیش اومد.

عقب
بالا