انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار •| الان داشتی به چی فکر میکردی؟! |•

به اینکه نهایت دغدغه زن خونه غذای حاجیشه؟
به اینکه والا اره نهایت دغدغه بعدیش ۶ تا النگو دستش و سبزی پاک کردن دم کوچه با زنای همسایسHhoojufuffuifcigdsw

تاریکی وحشتناک ترین چیز تو دنیاست...
هیچوقت نمیتونم تحملش کنم

چرا انقد از این سریاله خوشم اومده؟ خوش که چی بگم، شده ی قسمتی از قلبم، عمیقاً دوستش دارم، ولی من دیدن فوتبالم بخاطر فلانکار، گذاشته بودم کنار با اینکه فوتبالو زنده نبینی بدرد نمیخوره :/
ولی دیدن این سریالو نمیتونم! کم قسمتم نداره ها! اونقد زیاد که.. : )))) دلمو بزن لطفاً

به اینکه خوب میشد اگه یروز فقط دسترسی حذف پست داشتم، دهتا پست رو مخمو پاک کنم...

به اینکه نویسنده محبوبی شم

به اینکه پس زمینه نمایه ام رو خودم انتخاب کرده بودم یا کاری @جیـــلان
در هر صورت خیلی به پروفم میاد و یادم نمیاد --___--

خیلی خوابم میاد خیلی زیاد :/ چرا من انقد کمبود خواب دارم تو زندگیم؟ داره رو زندگیم تاثیر منفی میذاره بسکن زن وای

فکر کنم دلم براش تنگ شد، این ده روز که اصلاً برام مهم نبود و بیخیالش شدم، دیدمش امروز دلم بدجور تنگ شد :/ پسر پسر، چرا کل عالم و ادم نه، یه نفر معمولی و ساده اره؟
نمیدونم ولی تو این مسیرم مجبورم قید یچیزاییو بزنم، قید وقت زیاد گذاشتنم، چون اگه به هدفم نرسمم نبود یچیز باعث همین فاصله ها میشه....
و اینام جزوی از زندگین.
دلم براش تنگ میشه.....

به نآمـش وُ در پـنـاهَـَش
مشاهده فایل‌پیوست 1945
همونطور که از عنوانِ تایپک مشخصه( نوشتن ِ فکرامون )!•°.°
_روی زمین چیزی بزرگتر از انسان نیست و درون انسان چیزی بزرگتر از فکرش...
54.gif

The Aviator

72.gif
72.gif

چقد فلان سایت بی هویته، من هر چی تایپک از خودم زدم و اونجا میبینم! یه تایپک زدم برای کودکی که هرگز زاده نشد، اولین نفری بودم که همچین موضوعی انتخاب کردم اونجا دیدم، یه تایپک داشتم کنج دلی کلا فقط من اینو زده بودم از یه انجمن دیگه شروع کردم، اومدم اینجام زدمش میبینم شده یه بخش برا اون انجمن ://
چقد واقعا بی لولین کوچیکترین چیزی ببینن اصکی میرن. تایپکایی که عمومی نیستو میدزدن، حالا بماند دیگه کاربر و تایپکای دیگه رو...
شعور اجازه گرفتن ندارن واقعا