انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

متفرقه برای کودکی که هرگز متولد نشد.

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Alien
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
متفرقه

Alien

محبوب♡
محبوب
تاریخ ثبت‌نام
11/23/24
  • موضوع نویسنده
برای ِ تویی که اینجا نیستی.
تویی که جآنی
جهآنی
ولی هیچوقت نمیفهمی..
اگه اینجا دُنیا باشه،
تو هرگز متولد نمیشی،
تو هرگز نمیفهمی حرفایی
که برای تو هست.
عزیز ترین
این
روزها
🌼🌾
_

۲۹/۲/۴​

• موضوع نویسنده
حرف ها اگر حرف باشند خودشان را برای به تو رساندن میرسانند، تو اگر تویی که از تو ساختم باشی خودت میفهمی! فعل اگر فعل باشد به گذشته نمیرود، بودند و میرسند و بودی و میفهمیدی و بودش، تیغ کُشدارِ قلب من است کاش نروند کاش..

• موضوع نویسنده
میدانی؟ بودنت را از هر چه هست وُ نیست بیشتر دوست دارم وُ میخواهم هرچه جُز رنجیدن خودم! شاید الان هست که بگویی تو چقد خودخواهی! خودت را از منم بیشتر دوست داری! بگو.. هر چه میخواهی بگو اصلاً برایم مُهم نیست! چون نمیدانی...
ولی نبودنت، نبودنت را از هر چه هست و هر چه نیست کمتر میخواهم! اصلاً نمیخواهم، ولی حتی نبودنت را هم دوست دارم، این احساس که میگوید کاش بودی را و ُعقلم داد میزند هیس! هم دوست دارم.
برای دلی که دست و پا میزدن برای بودنت محبوبِ من؛ برای دیدنت، برای آن لهجه ی شیرین که دوست دارم!
میخواهم باشی! امّا نمیخواهم بدانی....
احساس من همان تاسیانی است که بارها معنایش کرده بودم برایت،
نمیدانستم قرار است زمان بچرخد تا تو تاسیان را در من زنده کُنی! تاسیان بودن را..
من آن شهر دورم که دریا نداره، پُر از جای ِخالی
چقد فکر کردم به دلبستگی‌هام،
به یه خواب راحت واسه خستگی هام،
خدا رو چه دیدی؟! شاید دستتو زیر بارون گرفتم!
شاید خنده برگشت، خدا رو چه دیدی؟!..
خوشی دورمون زد، بلا دورمون گشت!
خدا رو چه دیدی؟!...

• موضوع نویسنده
آواز قو را شنیدی تا به حال؟! میگویند قوها لالند! وقتی میخواهند جان بدهند سر به آواز میگذارند، حالا غیر این است که من برای نبود تو سخن بگویم و جان ندهم؟! سوختنم از بیم نبودت نیست از اینکه کل یاد من را برای خود برداشتی و در یاد تو؟! نبودنم آشکار است. اثری نداشتنم..

عقب
بالا