انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

سریال ستاره‌ی دردسرساز من

-نواژ

گوینده آزمایشی
آزمایشی
هنرمند
دیگ به دوش
تاریخ ثبت‌نام
1/18/26
  • موضوع نویسنده
ستارهٔ دردسرساز من (انگلیسی: My Troublesome Star؛‏ کره‌ای: 금쪽같은 내 스타)
مجموعه تلویزیونی محصول کره جنوبی سال ۲۰۲۵ با بازی اوم جونگ هوا، سونگ سونگ هون، لی ال، اوه ده هوان و جانگ دا آه است. این مجموعه از ۱۸ اوت ۲۰۲۵، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ساعت ۲۲:۰۰ (کی‌اس‌تی) از شبکهٔ ئی‌ان‌ای پخش شد. این مجموعه داستان بازیگری را روایت می‌کند که زمانی بسیار مشهور بود و پس از یک حادثهٔ مرموز، ۲۵ سال بعد در زندگی کاملاً متفاوتی از خواب بیدار می‌شود و سفری برای بازپس‌گیری شهرت از دست رفته‌اش را آغاز می‌کند. این مجموعه همچنین برای استریم در ویو در مناطق منتخب قابل دسترسی است.

اتمام یافته

• موضوع نویسنده
خلاصه داستان
ستارهٔ دردسرساز من داستان ایم سه را (اوم جونگ هوا)، یک بازیگر مشهور کره جنوبی را دنبال می‌کند. سه را در اوج حرفهٔ خود، در یک تصادف رانندگی دچار بیهوشی می‌شود. زمانی که از خواب بیدار می‌شود، خود را ۲۵ سال در آینده می‌یابد، در بدن زنی ۵۰ ساله که در یک اتاق اجاره‌ای ساده و فرسوده زندگی می‌کند. با یادآوری نکردن سال‌های میانی و خاطره‌ای دور از شهرت گذشته، سه را از سقوطش به ورطهٔ فراموشی شوکه می‌شود. او با عزم بازپس‌گیری جایگاه خود به‌عنوان ستاره‌ای برجسته، با چالش‌های صنعت سرگرمی تغییر یافته و شرایط دگرگون شدهٔ زندگی‌اش روبه‌رو می‌شود.

ژانر: کمدی. درام
کشور سازنده: کره‌ی جنوبی

عنوان قسمت‌ها
۱۲ قسمت

عقب
بالا