انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

فیلم و سریال عاشقانه هایی در دل دبیرستان(ورژن چینی)

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع kimiya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

kimiya

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
5/17/25
  • موضوع نویسنده
InShot_20250521_101514341.webp

خیلی از ما بر این باوریم که سریال های چینی به اندازه ی سریال های کره ای جذاب نیستن...
گاهی هم دیده شده که به خاطر زبان متفاوتشون کسی سمت سریالاشون نمیره.
من هم موافقم که بیشتر سریالاشون ارزش دیده شدن نداره!
اما...
بین تمام اون سریالا اگه بگردی،میتونی داستان های خیلی خوبی پیدا کنی!
امروز قراره چند تا از این سریال ها رو بهتون معرفی کنم که خیلیا ازش لذت بردن✨
اگه دنبال این هستی که حداقل یک بار وارد دنیای سریالای چینی بشی؛ پیشنهاد میدم این پست رو اصلاً ازدست ندی!

• موضوع نویسنده
Dear-Mayang-Street_poster.webp
"dear mayang street"
یکی از اون سریال‌هایی که دیدنش کلی حس خوب بهتون میده!

«داستان این سریال که درباره عشق و جوانی است حول محور 6 خانواده که در خیابان مایانگ در دهه 1980 زندگی میکنند میچرخد.»

سال ساخت:۲۰۲۰
تعداد قسمت ها:۳۷قسمت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sajjad
  • موضوع نویسنده
30341969_30NAMA.webp

"le coup de foudre"
سریال “عشق در نگاه اول” از رمان “من این دنیا را دوست ندارم، من فقط تو را دوست دارم” نوشته Qiao Yi اقتباس شده است.

خلاصه:
داستان دو دانش آموز دبیرستانی است که بسیار صمیمی هستند. آن‌ها پس از فارغ التحصیلی پیمان می‌بندند که با هم همکاری کنند. از سوی دیگر، سرنوشت آن‌ها را از یکدیگر جدا می‌کند. این دو پس از چند سال دوباره به هم می‌رسند تا عشق خود را شکوفا کنند...

سال ساخت:۲۰۱۹
تعداد قسمت ها: ۳۵قسمت

• موضوع نویسنده
Hidden_Love_2023_TV_series.webp

"Hidden love"
این مجموعه بر پایه رمانی از ژو یی است که نویسندگی این مجموعه رو هم بر عهده دارد.

سانگ ژی در دیداری اتفاقی با دوست صمیمی برادرش، احساساتی را تجربه می‌کند که ماهیتشان را نمیداند.
احساساتش پنهان می‌ماند تا زمانی که به دانشگاه می رود و کم کم پنهان کردنشان سخت می شود..

سال ساخت:۲۰۲۳
تعداد قسمت ها:۲۵ قسمت

• موضوع نویسنده
MV5BZThhMzJiZDQtMGE3Yi00NDc1LWFhZDgtOWUwYTAyNDJlNTNlXkEyXkFqcGc@._V1_SX600.webp

"When I fly towards you"
یه سریال حال خوب کن و پر از انگیزه!

این سریال درمورد دانش آموز انتقالی مدرسه راهنمایی یوسای ،سو زی زیه که روز اول انتقالش به مدرسه ،عاشق باهوش ترین دانش آموز مدرسه میشه. ژانگ لورانگ که با همه سرد رفتار می‌کنه در برخورد با سوزی زی کم کم یاد میگیره به زندگیش معنی بده و ازش درک درستی پیدا کنه و این دو کم کم یاد میگیرن که چطور شادی رو به زندگیشون بیارن...

سال ساخت:۲۰۲۳
تعداد قسمت ها:۲۴قسمت

عقب
بالا