جوایز و افتخارات
محسن چاوشی با شرکت در هفتمین دوره جشنواره جهانی کرا فیلم که در شهر کراچی پاکستان برگزار شد، توانست جایزه برترین موسیقی متن فیلم را به طور مشترک در کنار اردوان کامکار به جهت فیلم سنتوری به ارمغان بیاورد.
همچنین در جشنواره حافظ، او موفق به کسب جایزه برترین موسیقی متن فیلم برای فیلم سنتوری گردید.
در اولین دوره جشنواره موسیقی ما، در قسمت مردمی، جوایزی تحت عنوان برترین آهنگسازی پاپ، برترین آلبوم پاپ به نام من خود آن سیزدهم، برترین ترانه پاپ به جهت آهنگ غلط کردم غلط، برترین کاور آلبوم به جهت کاور آلبوم من خود آن سیزدهم و برترین تیتراژ به جهت آهنگ واسه آبروی مردمت به جنگ با مشارکت فرزاد فرزین، به محسن چاوشی اختصاص یافت.
کسب جایزه تندیس برترین آهنگ پاپ خارج از آلبوم موسیقی به جهت آهنگ چشمه طوسی در بخش کارشناسی در سومین جشنواره سالانه موسیقی ما به سال ۱۳۹۳
در مراسم پایانی سی و دومین دوره جشنواره بینالمللی موسیقی فجر، جایزه باربد برترین آلبوم موسیقی پاپ به آلبوم امیر بیگزند با اجرای محسن چاوشی اعطا گردید.
کسب جایزه برترین آلبوم پاپ به جهت آلبوم امیر بیگزند در جشنواره موسیقی ما
تقدیر و سپاس در چهاردهمین دوره همایش مولانا
کسب جایزه برترین دستاورد ویژه هنری به جهت آهنگ مریض حالی در پنجمین دوره جشنواره جام جم
کاندید کسب جایزه برترین ترانه تیتراژ در جشن نوزدهمین دوره دنیای تصویر به جهت سریال تلویزیونی بانوی عمارت
اعطای جایزه تندیس حافظ افتخاری به محسن چاوشی به تقدیر جهت تولید آثار برجسته و درخشنده در سال گذشته و در عین حال فعالیتهای تاثیرگذار اجتماعی در حوزه آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد به سال ۱۴۰۲
کسب جایزه تندیس حافظ برترین موسیقی تیتراژ به جهت فیلم سینمایی بی بدن