انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

فیلم هفته چهارم | فهرست زندگی

Elaheh_AElaheh_A is verified member.

مدیرتالار فیلم و سریال+ نقد
کادر مدیریت
مدیر تالار آوا
منتقد آوا
هنرمند آوا
فیلم باز آوا
کتاب نورد آوا
سیسی آوا
تاریخ ثبت‌نام
9/7/24
  • موضوع نویسنده
5fg98cVo7da7OIK45csdLSd4NaU-360x480.webp

خلاصه داستان:
در فیلم فهرست زندگی The Life List 2025 الکس پس از مرگ مادرش، تصمیم می‌گیرد تا رویاهای دوران کودکی خود را دنبال کرده و اهداف قدیمی‌اش را محقق کند، اما الکس به زودی متوجه می‌شود که دنبال کردن این رویاهای قدیمی، او را به سمت سفری غیرمنتظره و شگفت‌انگیز هدایت می‌کند که…
لینک دانلود:
معرف: @Cactus

آخرین ویرایش:
  • موضوع نویسنده
شروع فیلم نشون دهنده اختلاف طبقاتی الکس و خانوادش بود. رفتن به جشنی که می‌ترسید توش قضاوت بشه و سوالات مختلفی ازش بپرسن که همین‌جور هم شد.
بعدش که متاسفانه مامانش(که خوشگلم بود) فوت کرد و یه ایده جالب برای تقسیم ارث. حقیقتش منم با اونا شوکه شدم که چرا شرکتشو نداد دخترش ولی خب بعدش که اون اتفاق افتاد، با خودم گفتم ایول چه ایده جالبی.
اگه منم ارث و میراث داشتم در آینده برا بچم همچین کاری میکنم. هر آرزو یه ویدئو.
اونجایی هم که با وکیله اول فیلم قدم می‌زدن حدس زدم که در آخر عاشق ماشق میشن.
خلاصه، چینش اتفاقات پشت سر هم و مکان‌های قشنگی که داشت باعث می‌شد اون داستان بیشتر به دل آدم بشینه. همچنین جاهایی که دوست‌های آدما رو نشون می‌داد، به ما می‌فهموند که دوست چقدر توی روابط آدما تاثیر داره.
فقط وسطاش یکم خیانت تو خیانت شد که دوست نداشتم اینو ولی اونجایی که کمپ کرده بودن رو خیلی دوست داشتم و خلاصه بازیگر الکس رو هم خیلی دوست دارم. درکل فیلم قشنگی بود به دلم نشست.

اول از همه بگم که واقعا شخصیت الکس رو دوست داشتم خیلیییی، وایب مثبت و دوست‌داشتنی‌ای داشت که با سخت‌کوشی دنبال یه زندگی خوشحال بود.
و مامان الکس که کار هوشمندانه‌ای کرد و تو کل مسیر حتی در نبودش همراهش بود و در نهایت بهترین چیزی که می‌تونست به الکس بده تحقق آرزوهاش بود و این خیلی قشنگ بود!
این‌که روند فیلم به بیننده می‌گفت که دنبال چیزی باشن که خوشحالشون می‌کنه. حتی اگه اون حسرت و خواسته‌ها تهِ مغزشون در حال خاک خوردن باشن بدون ترس از چیزی و بی اهمیت به مردم و حرفاشون، به اونی که می‌خوان برسن...
یه چیزی هم که خیلیی توی فیلم دوست داشتم، این بود ‌که عشق آخرین گزینه‌ای بودش که الکس بعد از اتمام اهداف دیگه‌اش، تیکش زد و درواقع بعد از این‌که به اون نسخه ایده‌آل زندگیش رسید، به عشق فکر کرد!
توی یه فرصت درست و بدون هیچ عجله‌ای و...
کلا از تماشای فیلم احساس خوبی گرفتم و پر از وایب و انرژی خوب بود برام^^

چرا فک کردم نفر اولم؟ Yytges
اول اینکه سوفیا کارسون کلا کراش بچگیام بود، همینجور که حاضرم کل فیلمای جیسو رو بخاطر حرف زدنش ببینم، این موضوع واسه سوفیا هم صدق میکنه. از جمله خاننده‌هایی عه که صداش واقعا منحصر به فرد خودشه.
اما راجب فیلم،
مامان الکس خیلی مامان بود، خیلی دوسش داشتم.
غیر از اون شخصیت مامانش خیلی ناپنیون، و در کنارش ایکونیک بود. اصن شسته رفته و عسلtreadmill1
بقیه نقدا رو بچه ها می‌کنن من فقط از مورد علاقه هام بگم،
اصلا از انتخاب اول سوفیا خوشم نیومد، اون پسره‌ی چندشِ خود بزرگبین و خودشیفته، به قول خودش سلطه‌گر! حتی دلش نیومد تیک عشقشو بزنه با اون اسکل
یسری ادما هیچ هم وایب هم نیستن، و این خیلی فشاریم می‌کنه که الکس از همچین ادم کنه ای خوشش اومد و احساسات پاکش رو پاش ریخت. اه!
الکس از اولشم برای اون وکیله‌ی سبک مغز گوگولی مقدر شده بود. cofee1star2ppp فقط خاک توسرتون که به من فیلم سانسور شده دادید، قشنگ مشخص بود تو هتل اینا مخ همو زدن و فقط بعدش حرفش سهم ما شد. buitre
هیچ سانسورای این سایت و نپسندیدم، به خ.یانت میگه بی عاطفه‌گی؟ ایحی ایحی ایحی.

یسری از دیالوگای این سریالم خیلی به دلم نشست، ولی خب من آدم پر مشغله و با اصالتیم حس نداشتم از تک تکشون شات بگیرم اپ کنم.
یکیشو یادمه، اینکه مادر میگفت:

کلمه مردن روی زبونم نمیچرخه، اما من قراره بمیرم!
لعنتی همه ما یروزی می‌میریم:)

اینو خوشم میاد ولی، این مرده خیلی ادم نیست و موجود فضایی عه:
Screenshot_۲۰۲۶۰۴۱۷_۰۲۱۷۲۸_MX Player.webp

اینم بگم،
زیباترین نکته فیلم، تهش بود که اشکم در اومد. اولش نمی‌دونست مادرش وقت زیادی نداره و زنده نمیمونه.
و تا صبح توی آغوشش خوابید،
بعدش دیگه مادرش نبود!
تهش اونجایی که سوفیا نمیدونست مادرش داره ویدئو می‌گیره؛ اومد بغلش کرد...
حالا بغل مامانشو واسه همیشه داشت:)

یادم رفت شات بگیرم پس این یکی نظر بدون عکس خواهد بود :cr:y: :cr:y:
فیلم خوبی بود، طوری که بعد دیدنش یه حس پوچی بهم دست داد که خب حالا تو میخوای با زندگیت چیکار کنی؟
مشکلات الکس... چیزی بود که هر‌کدوم‌مون حداقل یکیش رو تجربه کردیم
نداشتن اعتماد به نفس... ترسیدن از اینکه از نقطه امن‌مون بیرون بیایم و بخوایم یه سری چیزها رو از دست بدیم تا به آرزمون برسیم...
در کل فیلم خوبی بود و دوستش داشتم ولییییییی اگه یه نیم ساعت دیگه تایمش اضافه میشد احتمال داشت الکس دوتا دوست پسر دیگه هم عوض کنهbookread-smileyGrwqqnmj23ed
این هالیوود بازی‌ها به روحیه لطیف کیدرامایی من نمی‌خوره bookread-smileyGrwqqnmj23ed

عقب
بالا