انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

خبرنامه وداع | خبرنامه شماره 9

استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

~Vine~

ارشد آوا
کادر مدیریت
ارشد آوا
فیلم باز آوا
خبرنگار آوا
تاریخ ثبت‌نام
8/29/24
  • موضوع نویسنده
سلام، به آخرین تاپیک خبرنامه امسال خوش آمدیدrose
بغض گلویم را گرفته، شاید چون آخرین تاپیک امسال است و شاید هم به خاطر نبود سوژه کافیست.
هرچه که هست همسان مادری شدم که دارد بچه‌اش را به جبهه می‌فرستد و نمی‌داند برمی‌گردد یا نه Grwqqnmj23ed

اصلا هم به این ربط نداره که آخرین کتابی که خوندم آبنبات هل‌دار بود

حال به نوای غم‌انگیز گوش دهید تا در ساعات آینده، این تاپیک به نفس‌های آخر خود برسد:cr:y:

• موضوع نویسنده
InShot_20260320_131745091.webp

با اینکه این روزها به علت روزه‌داری کاربران و خانه تکانی، انجمن ساکت شده؛ اما این کاربر همچنان به تلاش خود برای تغییر پروفایل کاربران ادامه می‌دهد.
اگر در روزهای آتی شاهد تبدیل صغری به کبری و کلثوم به سوسن شدید، بدانید که همه‌ی ما مهره‌ی بازیکن اصلی هستیم Grwqqnmj23ed
@R.I.P

• موضوع نویسنده
InShot_20260320_132642560.webp

بالاخره بعد از مدت‌ها دلیل خشک‌سالی امسال مشخص شد :bathtub:
الکی نبود هی ابرها رو بارور می‌کردن و ثمر نداشت
کاربر عزیز که به ابر دزد معروف است، ابرهای آسمان را دزدیده و بعد از چِقاراندَن آن‌ها بیچاره‌های تهی دست را به سمت دیگر روانه می‌کند.
ابرهای بیچاره که ویار حاملگی را تحمل می‌کردند با مواجه شدن با کاربر عزیز، دچار زایمان زودرس شدند.
امید است در سال جدید شاهد این باشیم که این کاربر به راه مستقیم هدایت شده باشد Grwqqnmj23ed
@Toka𐙚

• موضوع نویسنده
IMG_20260318_234609.webp
InShot_20260320_133743700.webp

این روزها از در و دیوار انجمن سیسی می‌بارد
حالا بماند که سیسی توی زبان ما یه معنی دیگه داره :cr:y:
سیسی مستهجن، سیسی پوشیده، سیسی سینگل، سیسی با شوهر و...
انگار وارد فروشگاه شدی و نگاهت به قفسه ماکارانی‌ها افتاده که در ظاهر همه یکسان اما برندهای متفاوت دارندYiibbb
اما در این میان یک عدد سیسی با ریش و پشم یافت شد و دلیل این‌که سیسی شده نیز همچنان نامعلوم باقی مانده.
از کسانی که وی را در دسته سیسی‌ها قرار دادند می‌خواهیم که با توضیحات تکمیلی ما را از ابهام در بیاورند Grwqqnmj23ed
@a_m_i_r_h_f

• موضوع نویسنده
InShot_20260320_134644470.webp

به عنوان پیام بازرگانی هم از عنکبوت انجمن تقدیر کنیم که هر روز راس ساعتی خاص آفلاین شده و به سراغ درس خواندن می‌رود تا بعدا پشتیبانش چوب در آستینش فرو نکند
خسته نباشی دلاور Yiibbb
@NEGIN

• موضوع نویسنده
InShot_20260320_172822467.webp

آخرین پروفایل زیبای هفته را نیز به بانو @Faezeh تقدیم می‌نمایم.
دلیلش هم به خودم مربوط است Hhoojufuffuifcigdsw

• موضوع نویسنده
با اینکه دلم نمی‌آید اما باید اتمام خبرنامه این هفته را اعلام کنم
سوژه‌ای دیگر در زنبیل خود نداشته و بغض گلویم را گرفته:cr:y:
از همین بخش از تمام کسانی که سوژه‌ بنده شدند، باجنبه بودند و کسانی که با دادن واکنش قهقهه به بودن این بخش کمک کردند، تشکر می‌کنم rose
امیدوارم در سال جدید اگر عمری باشد ما را از سوژه بی‌نصیب نگذارید
۱۴۰۴/۱۲/۲۹
~مَهوا~

استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا