انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

آموزش ❇️ نکات نویسندگی ❇️

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Melika
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Melika

مدیر تالار پرورش قلم
کادر مدیریت
مدیر تالار آوا
تاریخ ثبت‌نام
8/8/24
  • موضوع نویسنده
🎯 *عادت پایدار نوشتن*

باید هر روز بنویسید. باید با نوشتن؛ مانند مهم‌ترین بخش زندگیتان رفتار کنید. نباید منتظر الهام باشید، تنها چیزی که شما نیاز دارید یک عادت پایدار است. به‌طور مرتب بنویسید؛ حتی اگر مریض، غمگین یا بی‌حوصله‌اید. هیچ‌چیز نباید متوقفتان کند؛ حتی فرزندانتان؛ مثل تونی موریسون رفتار کنید: «درحالی‌که فرزندان‌تان هنوز خوابند، بنویسید. صدای درونی‌تان را پیدا کنید و آن را روی کاغذ بیاورید و بنویسید.»

- پیتر کری

• موضوع نویسنده
🎯 *منتظر الهام مباش؛ بنویس!*

هر روز می‌نویسم. هیچ‌وقت منتظر الهام نمی‌نشینم. من کاری جز خواندن، تجربه‌کردن از زندگی و نوشتن ندارم. داشتن دفتر یادداشت از لوازم اصلی کار نویسنده است. ای کاش پدر و مادری داشتم که از همان اوان کودکی وادارم می‌کردند که وقایع روزانه زندگی‌ام را بنویسم. این یک پس‌انداز عظیم و گنج پر ارزشی خواهد بود برای آینده یک انسان، چه نویسنده بشود چه نشود. سفارش می‌کنم قبل از آنکه برای بچه‌هایتان حساب بانکی باز کنید یک دفترچه یادداشت روزانه برای او بخرید. قول می‌دهم به نفعش باشد.

- علی‌اشرف درویشیان

• موضوع نویسنده
🎯 • کلمات را پشت هم بچینید •

همه اشتباهات را تجربه کنید، احمق باشید، سطحی باشید، از شاعران بزرگ تقلید کنید، سبک، نحو، دستور زبان؛ همه چیز را بیرون بریزید، عصبانی شوید، دوست بدارید، با هر کلمه‌ای که می‌توانید جمله بسازید. با این کارها نوشتن را یاد می‌گیرید.

- ویرجینیا وولف
نامه‌ به یک شاعر جوان، ۱۹۳۲

• موضوع نویسنده
🎯 *داستان‌نویسی برای عشق، نه پول*

*یک چیز که من فکر می‌کنم در کارنامه ادبی من بسیار مهم بود این بود که تا زمانی که چهل ساله شدم، حتی یک سنت حق‌التألیف دریافت نکردم، اگرچه تا آن زمان پنج کتاب نوشته شده داشتم.*

- گابریل گارسیا مارکز

• موضوع نویسنده
🎯 *آرامش با کتاب‌خوانی*

انگار نمی‌دانستیم مرز میان ما و کتاب‌ها کجاست. کتاب‌ها آب‌وهوای ما بودند، محیط زیست ما بودند، پوشش و پوشاک ما بودند. ما فقط کتاب‌ها را نمی‌خواندیم، ما به آنها تبدیل می‌شدیم. ما کتاب‌ها را به درونمان می‌بردیم و آنها را به سرنوشت خودمان تبدیل می‌کردیم. کتاب‌ها متعادلمان می‌کردند، آراممان می‌کردند، کتاب‌ها به ما وزن می‌دادند.
- آناتول برویارد
فقط روزهایی که می‌نویسم