Elaheh_A
مدیرتالار فیلم و سریال+ نقد
کادر مدیریت
مدیر تالار آوا
منتقد آوا
هنرمند آوا
فیلم باز آوا
کتاب نورد آوا
سیسی آوا
- تاریخ ثبتنام
- 9/7/24
- نوشتهها
- 431
یه جا ثابت میشدم اولاگه یه روز منو جای خودت میذاشتی، اولین کاری که با زندگیم میکردی چی بود؟
نه فکر نمیکنم ناراحتم کرده باشیتا حالا از من ناراحت شدی ولی نگفتی؟ بابت چی؟
مگه به من رازی هم گفتی؟اگه قرار بود یه راز از من لو بدی، کدومو انتخاب میکردی؟
سوتی عشقی چیه دیگه😂 فکر نمیکنم سوتی عاطفی داده باشمبدترین سوتی عشقی یا عاطفیت چی بوده؟ کامل تعریف کن!
کاش اسم میبردی، احتمالا هانیه.اگه مجبور باشی یکی از دوستامونو حذف کنی، کیه و چرا؟
همیشه تو چت پیامای من آخر میمونهیه ویژگی من که رو اعصابت میره ولی تحملش میکنی چیه؟
نهتا حالا روی یکی از دوستای من غیر مشترک با خودت کراش زدی؟
کاش میشد، کاش بشه.اگه قرار باشه تو دنیای موازی با هم بریم یه شهر دیگه و از صفر شروع کنیم، فکر میکنی میشه؟
بغلت کنم بدون حرف گریه کنمفرص کن واقعی بودیم، یه کاری که همیشه دلت میخواسته با هم انجام بدیم ولی نگفتی چیه؟
خاصاگه بخوای منو با یه کلمه خیلی صادقانه توصیف کنی، اون کلمه چیه؟
دوست ندارم بهش فکر کنم، سخته فکر کردن بهش.اگه یه روز بفهمی من پشت سرت یه بدی کردم، فکر میکنی چی میتونه باشه؟
دوست صمیمیِ واقعی ندارم، پس میتونم تو رو انتخاب کنم.اگه مجبور باشی بین من و دوست صمیمی واقعیت یکی رو انتخاب کنی، واقعاً کدومو برمیداری؟ چرا؟
چه خودمو دست بالا گرفتم💅😔
دوساعته دارم فکر میکنم ولی هیچ فکر بدی راجبت نکردمبدترین فکری که تا حالا دربارهی من از ذهنت گذشته چی بوده؟
اون اوایل اینجوری بودی که دلت نمیخواد من با دوستای تو دوست باشم و این ناراحتم میکرد
حساس و زودرنجی، با همه مهربونی.به نظرت بزرگترین نقطهضعف من چیه که خودم نمیبینم؟
در این حد که خیلی از حرفا رو میترسم بزنم نکنه ناراحت شی.
زندگیم احتمالااگه بخوای یه دروغ بزرگ به من بگی که هیچوقت نفهمم، موضوعش چی میتونه باشه؟
با همه مهربون نباش، آدما لیاقت خیلی چیزا رو ندارن.اگه قرار باشه یه حقیقت تلخ رو همین الان تو صورتم بگی، چی میگی؟
احتمالا مناگه فردا دیگه با هم رفیق نباشیم، فکر میکنی تقصیر کیه؟
دخترهی لعنتیِ جذابِ عوضیاگه بخوای منو با یه جمله کاملاً بیرحمانه تعریف کنی، چی میگی؟
بیرحمانه بود؟
خودشیفته شدی خبر نداریهمش از خودم پرسیدم😂🎀