انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

فیلم هفته پنجم | در روز ازدواج شما

Elaheh_AElaheh_A is verified member.

مدیرتالار فیلم و سریال+ نقد
کادر مدیریت
مدیر تالار آوا
منتقد آوا
هنرمند آوا
فیلم باز آوا
کتاب نورد آوا
سیسی آوا
تاریخ ثبت‌نام
9/7/24
  • موضوع نویسنده
on your wedding day.webp

On Your Wedding Day
خلاصه: در روز عروسی تو یک فیلم کمدی رمانتیک سال ۲۰۱۸ محصول کره جنوبی است و عشق و دوستی ده ساله میان دو نفر از نوجوانی تا بزرگسالی را به تصویر می‌کشد. این فیلم به نویسندگی و کارگردانی لی سوک گون و با بازی پارک بو یونگ و کیم یونگ کوانگ است. این فیلم در ۲۲ اوت ۲۰۱۸ منتشر شد.
لینک دانلود: فیلم کمدی و عاشقانه در روز عروسی زیرنویس فارسی On Your Wedding Day 2018
معرف: @آمیـــن

شروع فیلم زیاد از نظرم خوب نبود دوستش نداشتم ولی روند داستان برام جالب و جذب کننده بود، حالت کمدی فیلم بیشتر جذبم کرد و شخصیت اصلی دختره زیاد به دلم ننشست😔
اون رفتارش با وجود اینکه میدونست طرف دوستش داره ولی بازم بهش رو میداد درحالیکه خودش اونو نمیخواست باعث شد فشش بدم💅
عوضش از پسره و اون دوست اسکلش خوشم اومد😔💅
از پایانش ناراحتممممم Grwqqnmj23ed

دیدمش بد نبود ولی زیاد دوستش نداشتم شخصیت دختره خیلی چیپ بود برداشت رفت یهو ازدواج کرد و کلا عاشقانه بودن فیلم زیر سوال بردن حالا اگه میخواستن تهش سد باشه راه های بهتری هم بود کلا تموم شد اینجور بودم که خوبه تموم شد خوشم نیامدYytges
پسره گناه داشت هعییی

می‌تونم قبل از هرچیزی نویسنده رو برای همچین پایانی فحش بدم.🌹
فیلم متوسط به پایینی بود. موضوعش با توجه به سال تولید و انتشارش تا حدودی منطقیه، اما در هر صورت، چندان جذبم نکرد. یکی از چیزهایی که خیلی آزارم داد این بود که صحنه‌های خیلی کوتاهی فیلم‌برداری کرده بودن و هرکدوم رو پشت‌سر هم قرار داده بودن. خیلی‌هاشون کلاً به هم‌دیگه ربط نداشتن.
جدایی بدون دلیلی داشتن. تموم طول فیلم هردو نفر رو به اصطلاح -عاشق- نشون دادن؛ اما در نهایت با تصمیم به ازدواج شخصیت دختره، همه‌چیز برعکس شد. دختره واقعا عاشق بود؟ هیچکدوم از کارهاش شبیه به عاشق‌ها نبود. مدام این‌طوری بودم که وا، چرا این‌طوریه؟ در کل، انگار سعی داشتن سد اند شکوه‌مندی داشته باشن، ولی نشده.

عقب
بالا