انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

درخواست تاپیک جامع درخواست جلد آثار

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Faezeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درووود، درخواست جلد دارم برای رمانم اِل تایلر♡

عنوان: اِل تایلر
ژانر: فانتزی
نویسنده: سارابهار

عکس مد نظر رو در گپ برای طراح ارسال می‌کنم.
سلام لطفاً یک گفتگو با من بزن ✨

سلام وقت بخیر
درخواست جلد دارم
مجموعه داستان گوتیک دیزنی جلد 1= لنگه کفش شوم
نویسنده Dark dreamer

نام رمان: پارادوکس سرخ «جلد اول»
نام نویسنده: سید علی جعفری
ژانر: عاشقانه، تراژدی

خلاصه: این داستان سرگذشت واقعی و نفس‌گیری است از جوانانی که در مسیر زندگی پرپیچ‌وخم خود قدم برمی‌دارند. درسا، دختری زیبا و مستقل از شیراز، و علی، ورزشکار و پسری احساسی از اصفهان؛ هر کدام با گذشته‌ای پر درد و قلبی پر از احساس، در دنیایی تاریک و پر از خ*یانت و سختی، به دنبال نور امیدی می‌گردند. داستان تلفیقی است از عشق‌های اشتباه و درست، دوستی‌های بی‌پرده و رقابت‌های کشنده؛ وقتی درد و دل‌های جوانی با طعنه‌های روزگار آمیخته می‌شود و کارما، قهرمانان و شکست‌خورده‌ها را به هم می‌رساند.
این رمان که همزمان دو داستان را در خود جای داده‌است، روایت‌گر خاص‌ترین پارادوکس‌های زندگی است که نمی‌توانید از دست بدهید.

سلام
درخواست جلد برای رمانم رو داشتم.
توضحیات رمان، عکس و متن روی جلد رو در گفت و گوی خصوصی با طراح، میفرستم.

سلام وقت بخیر
درخواست جلد دارم
مجموعه داستان گوتیک دیزنی جلد 1= لنگه کفش شوم
نویسنده Dark dreamer
نام رمان: پارادوکس سرخ «جلد اول»
نام نویسنده: سید علی جعفری
ژانر: عاشقانه، تراژدی

خلاصه: این داستان سرگذشت واقعی و نفس‌گیری است از جوانانی که در مسیر زندگی پرپیچ‌وخم خود قدم برمی‌دارند. درسا، دختری زیبا و مستقل از شیراز، و علی، ورزشکار و پسری احساسی از اصفهان؛ هر کدام با گذشته‌ای پر درد و قلبی پر از احساس، در دنیایی تاریک و پر از خ*یانت و سختی، به دنبال نور امیدی می‌گردند. داستان تلفیقی است از عشق‌های اشتباه و درست، دوستی‌های بی‌پرده و رقابت‌های کشنده؛ وقتی درد و دل‌های جوانی با طعنه‌های روزگار آمیخته می‌شود و کارما، قهرمانان و شکست‌خورده‌ها را به هم می‌رساند.
این رمان که همزمان دو داستان را در خود جای داده‌است، روایت‌گر خاص‌ترین پارادوکس‌های زندگی است که نمی‌توانید از دست بدهید.

سلام
درخواست جلد برای رمانم رو داشتم.
توضحیات رمان، عکس و متن روی جلد رو در گفت و گوی خصوصی با طراح، میفرستم.

درود🌻
گپ هماهنگی با هردو نویسنده زده شد.✔️

وقت بخیر ،درخواست جلد برای دلنوشته ام داشتم.
نام عنوان: محروم از مهر
ژانر: تراژدی ، اجتماعی
خلاصه: داستان محروم از مهر های مختلفیه که انسان ها تجربه میکنن و هر کدوم به نوعی دردناکن.

c5ce22cb78ad2eea6c9650c9abe3cd6f.webp

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sajjad
وقت بخیر ،درخواست جلد برای دلنوشته ام داشتم.
نام عنوان: محروم از مهر
ژانر: تراژدی ، اجتماعی
خلاصه: داستان محروم از مهر های مختلفیه که انسان ها تجربه میکنن و هر کدوم به نوعی دردناکن.

مشاهده فایل‌پیوست 5072
درود 🌻
گپ جهت هماهنگی زده شد.✔️

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sajjad
سلام درخواست جلد برای

به نام خداوندِ قلم

نام اثر: مجموعه داستانک هفت روح
خسته در تاریکی( جلد اول )

نویسنده: ماهک مهاجری

ژانر :اجتماعی ، روانشناسی و واقع گرایانه

سخن نویسنده: بعضی از دردها هیچوقت درمان نمی پذیرند ، مگر به محبت ، دوستی و عشق شاید با کمی مهر و لطافت قلبی که سخت آزارده شد ، چشمانی که سخت گریان شده ، دلی که با سنگ سخت شکسته شده التیام یابد .
بعضی از دردها انتخاب ما نبوده اما مشکل ما چرا همه دیگر را همانطور که هستیم با هر مشکلی که داریم دوست داشته باشیم

رو دارم.
IMG_۲۰۲۵۱۰۱۸_۰۰۳۲۳۴.webp

سلام درخواست جلد برای

به نام خداوندِ قلم

نام اثر: مجموعه داستانک هفت روح
خسته در تاریکی( جلد اول )

نویسنده: ماهک مهاجری

ژانر :اجتماعی ، روانشناسی و واقع گرایانه

سخن نویسنده: بعضی از دردها هیچوقت درمان نمی پذیرند ، مگر به محبت ، دوستی و عشق شاید با کمی مهر و لطافت قلبی که سخت آزارده شد ، چشمانی که سخت گریان شده ، دلی که با سنگ سخت شکسته شده التیام یابد .
بعضی از دردها انتخاب ما نبوده اما مشکل ما چرا همه دیگر را همانطور که هستیم با هر مشکلی که داریم دوست داشته باشیم

رو دارم.
مشاهده فایل‌پیوست 5150
درود 🌻
طراح شما: @سِحرنگار
گپ جهت هماهنگی زده میشه.✔️

عقب
بالا