- تاریخ ثبتنام
- 2/5/25
- نوشتهها
- 50
سلام لطفاً یک گفتگو با من بزن ✨درووود، درخواست جلد دارم برای رمانم اِل تایلر♡
عنوان: اِل تایلر
ژانر: فانتزی
نویسنده: سارابهار
عکس مد نظر رو در گپ برای طراح ارسال میکنم.
✦ اینجا جایی است که واژهها سرنوشت میسازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم میشکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بیتاب نوشتن است، انجمن رماننویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بیهیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .
ثبتنام!سلام لطفاً یک گفتگو با من بزن ✨درووود، درخواست جلد دارم برای رمانم اِل تایلر♡
عنوان: اِل تایلر
ژانر: فانتزی
نویسنده: سارابهار
عکس مد نظر رو در گپ برای طراح ارسال میکنم.
با سلام لطفاً با من یک گفتگو بزنیدسلام وقت به خیر
درخواست طراحی جلد
سلام وقت بخیر
درخواست جلد دارم
مجموعه داستان گوتیک دیزنی جلد 1= لنگه کفش شوم
نویسنده Dark dreamer
بانو ترمین دیوانهوار در سرسرای اتاق گام بر میداشت، وصدای گامهایش در این عمارت تو خالی در همه جا منعکس میشد.
نگرانی و تشویش تمام وجودش را فرا گرفته بود. لرزش دستانش مشهود بود و از استرسی که در قلبش تحمل میکرد، حکایت میکرد.
صدایگامهای بیقرار و تیک تاک عقربه ساعت قدیمی کنار پنجره در هم تنیده بود، تکتک آجرهای قدیمی دیوار، تمام پارچههای سرخ بیحرکت پردهها، تمام ظروف چینی داخل کمد، تمام کتابها، تمام ظروف بلورین درخشان روی کمدها، تمام وسایلخانه با آنکه بیجان بودند؛ اما میتوانستد درک کنند که اعضای این خانواده شدیداً منتظر کسی هستند و به خاطر او استرس شدیدی را دارند تحمل میکنند...
درود🌻نام رمان: پارادوکس سرخ «جلد اول»
نام نویسنده: سید علی جعفری
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه: این داستان سرگذشت واقعی و نفسگیری است از جوانانی که در مسیر زندگی پرپیچوخم خود قدم برمیدارند. درسا، دختری زیبا و مستقل از شیراز، و علی، ورزشکار و پسری احساسی از اصفهان؛ هر کدام با گذشتهای پر درد و قلبی پر از احساس، در دنیایی تاریک و پر از خ*یانت و سختی، به دنبال نور امیدی میگردند. داستان تلفیقی است از عشقهای اشتباه و درست، دوستیهای بیپرده و رقابتهای کشنده؛ وقتی درد و دلهای جوانی با طعنههای روزگار آمیخته میشود و کارما، قهرمانان و شکستخوردهها را به هم میرساند.
این رمان که همزمان دو داستان را در خود جای دادهاست، روایتگر خاصترین پارادوکسهای زندگی است که نمیتوانید از دست بدهید.
سلام
درخواست جلد برای رمانم رو داشتم.
توضحیات رمان، عکس و متن روی جلد رو در گفت و گوی خصوصی با طراح، میفرستم.
![]()
نام رمان: پارادوکس سرخ «جلد اول»
نام نویسنده: سید علی جعفری
ژانر: عاشقانه، تراژدی
ناظر @~مَهوا~
خلاصه: از دو سوی یک سرزمین، دو روح زخمی به ظاهر سالم در سکوتی بیانتها نفس میکشند. یکی با گذشتهای مانند رد زخم روی پوست، هر روز بیصدا یادآوری میشود؛ دیگری با آیندهای که همچون پنجرهای بسته، نور را پس میزند.هر کدام درگیر نبردیست که نامی ندارد. در جهانی که اعتماد مثل شیشه ترکخورده است، هر نگاه، هر حرف، هر سکوت، میتواند همه چیز را زیر و رو کند.
پارادوکس سرخ روایتی واقعی است از لحظههایی که نمیدانی حقیقت کدام است: درد یا نجات، بودن یا وانمود کردن...
درود 🌻وقت بخیر ،درخواست جلد برای دلنوشته ام داشتم.
نام عنوان: محروم از مهر
ژانر: تراژدی ، اجتماعی
خلاصه: داستان محروم از مهر های مختلفیه که انسان ها تجربه میکنن و هر کدوم به نوعی دردناکن.
![]()
عنوان: مجموعه دلنوشته محروم از مهر
ژانر: اجتماعی ، تراژدی
ناظر @ماهک مهاجری
نویسنده: مهرسا چناری
مقدمه: در آن قلب سیاهم، میان دلهای بیرحمی که در وجودم درخشش میزنند، تنها تو حقیقت را میدانستی. تو، که نگاهت تنها پنجرهای به بهشت بود. تو میدانستی که در تهِ اعماق ژرفای دلم، کودکی کوچک از این همه قساوت میگریزد. کوچکی که دستانش را به سمت آن پنجره دراز کرده بود. صدایت را میشنود و با تو آرامش را تجربه میکند. امان از روزی که تو هیچگاه نخواستی او را در اعماق وجودت بپذیری و شفابخش آن رگهای سیاه قلبم باشی. و در نهایت، آن پنجره را بستی و دستانش در هوای یخزدهٔ تنهایی، برای...
مشاهده فایلپیوست 5072
forum.avayeroman.ir
درود 🌻سلام درخواست جلد برای
به نام خداوندِ قلم
نام اثر: مجموعه داستانک هفت روح
خسته در تاریکی( جلد اول )
نویسنده: ماهک مهاجری
ژانر :اجتماعی ، روانشناسی و واقع گرایانه
سخن نویسنده: بعضی از دردها هیچوقت درمان نمی پذیرند ، مگر به محبت ، دوستی و عشق شاید با کمی مهر و لطافت قلبی که سخت آزارده شد ، چشمانی که سخت گریان شده ، دلی که با سنگ سخت شکسته شده التیام یابد .
بعضی از دردها انتخاب ما نبوده اما مشکل ما چرا همه دیگر را همانطور که هستیم با هر مشکلی که داریم دوست داشته باشیم
رو دارم.تایپ داستانک
forum.avayeroman.ir
مشاهده فایلپیوست 5150