انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

سیاسی ترامپ: ممکن است با ایران گفت‌وگو کنم، اما به شرایط بستگی دارد

Steve

مدیر تالار علم و دانش
کادر مدیریت
مدیر تالار آوا
فیلم باز آوا
تاریخ ثبت‌نام
8/12/24
  • موضوع نویسنده
دونالد ترامپ

ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت ممکن است با ایران گفت‌وگو کند، اما همزمان از حمله به ایران دفاع و درباره تنگه هرمز تهدیدهای تازه‌ای مطرح کرد.

شبکه فاکس‌نیوز روز سه‌شنبه به وقت محلی اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در مصاحبه‌ای با این شبکه مدعی شد که ممکن است تمایل به گفت‌وگو با ایران داشته باشد، اما این موضوع به شرایط بستگی دارد.

بر اساس گزارش فاکس‌نیوز، این مصاحبه شامگاه دوشنبه انجام و روز سه‌شنبه منتشر شده است. ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره آمادگی برای گفت‌وگو با رهبران ایران گفت: «می‌شنوم که آن‌ها خیلی می‌خواهند صحبت کنند.» او افزود: «ممکن است، بستگی دارد به چه شرایطی، ممکن است، فقط ممکن است… اگر واقعاً به آن فکر کنید، ما دیگر واقعاً لازم نیست صحبت کنیم، اما ممکن است.»

ترامپ در ادامه با تمجید از تجاوز به ایران، حمله نخست را «قاطع و ضروری» توصیف کرد و مدعی شد: «هیچ رئیس‌جمهور دیگری جرأت انجام این کار را نداشت… من رئیس‌جمهوری نمی‌خواهم که در پنج یا ده سال شجاعت انجام چنین کاری را نداشته باشد.» او این اقدام را به «هفت‌تیرکشی که اول اسلحه‌اش را بیرون می‌کشد» تشبیه کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا با طرح این ادعا که «اگر سه روز صبر می‌کردیم، فکر می‌کنم به ما حمله می‌شد»، گفت زمان‌بندی این حمله دارای عنصر غافلگیری بوده است. او افزود: «حمله‌های هنگام صبحانه غیرمعمول هستند… آن‌ها فکر می‌کردند ما در آن زمان حمله نمی‌کنیم. بسیار غافلگیرکننده بود و همه با هم جمع شده بودند و در فضای باز بودند.»

ترامپ در ادامه برای توجیه این حمله ادعا کرد: «اگر آن‌ها بمب داشتند، از آن علیه اسرائیل و دیگر بخش‌های خاورمیانه استفاده می‌کردند و احتمالاً علیه ما هم، اگر می‌توانستند آن را به آنجا برسانند.»

او همچنین مدعی شد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، و جرد کوشنر به او گفته‌اند که ایران اعلام کرده اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساخت ۱۱ بمب هسته‌ای در اختیار دارد. ترامپ گفت: «آن‌ها هوشمندانه بازی نمی‌کنند… اساساً دارند می‌گویند من باید به آن‌ها حمله کنم. فقط باید می‌گفتند ما قصد نداریم موشک هسته‌ای بسازیم.»

ترامپ همزمان در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نیز با تکرار تهدیدات خود درباره تنگه هرمز ادعا کرد: «اگر ایران هر اقدامی انجام دهد که جریان نفت را در تنگه هرمز متوقف کند، ایالات متحده ضربه‌ای بیست برابر سخت‌تر از آنچه تاکنون خورده‌اند، وارد خواهد کرد.»

او در ادامه با تکرار تهدیدات خود افزود: «علاوه بر این، ما هدف‌هایی را که به سادگی قابل نابودی هستند از میان خواهیم برد؛ هدف‌هایی که بازسازی دوباره ایران را به عنوان یک ملت عملاً ناممکن خواهد کرد. مرگ، آتش و خشم بر آن‌ها چیره خواهد شد؛ امیدوارم و دعا می‌کنم که چنین اتفاقی نیفتد.»

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nazanin
عقب
بالا