انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دلنوشته دلنوشته‌های نرگس صرافیان طوفان

من اسمشان را گذاشته‌ام: قماربازانِ رابطه!
آنان که تمام احساس و آنچه در توان دارند را بدون خواستِ دیگری و بی هیچ منطقی به پای رابطه می‌ریزند و ادامه می‌دهند و ادامه می‌دهند و ادامه می‌دهند و ناگهان دست می‌کشند...
آنان در آغاز مثل برف می‌بارند و ریشه‌‌ها را سیراب می‌کنند و هنوز دست‌ها به شکرگزاری بالا نرفته، بهمن می‌شوند و فرو می‌ریزند و از ریشه می‌کنند و همه چیز را خراب می‌کنند.
آنان که به میل خودشان انجام می‌دهند و به خودشان که آمدند و بی‌میل که شدند، نمی‌دانند یقه‌ی چه کسی را بگیرند و هرکسی را مقصر می‌دانند، جز خودشان!!! آنان که به خواست خودشان آمدند و به خواست خودشان باریدند و به خواستِ خودشان ویران کردند!
باید فاصله گرفت و دور ماند، از هرکسی که به سمِ افراط و تفریط آلوده است.

#نرگس_صرافیان_طوفان

سالم باشید!
آدم‌های سالم بدی نمی‌کنند و آزار نمی‌رسانند و خوبی هم اگر کردند، منت نمی‌گذارند.
آدم‌های سالم طبیعی رفتار می‌کنند و زیاده‌روی نمی‌کنند؛ نه در دوست داشتن و نه در دوست نداشتن!!!
آدم‌های سالم، یک گوشه از جهان را گرفته‌اند، راه خودشان را پیدا کرده‌اند و دارند مسیر خودشان را می‌روند.
برای آدمِ خوبی بودن، دنبال روش‌های عجیب و غریب نگردید! سالم باشید و سالم زندگی کنید و مطمئن باشید که همین‌ها برای مفید و امن بودنتان کفایت می‌کند.

#نرگس_صرافیان_طوفان

تو هستی...
تو هستی تا من غصه نخورم، اذیت نشوم، غمگین نباشم!
تو هستی تا من بپذیرم که هیچ چیز آنقدرها اهمیت ندارد که بخواهد بخش عظیمی از ظرفیت افکار مرا اشغال کند.
نمی‌شود که...
نمی‌شود که تو باشی و جهان من برای کمترین آسیب و رنجی، نفوذ‌پذیر باشد! نمی‌شود که تو حواست به من باشد و من زمین بخورم!
تو هستی...
تو هستی تا من بتوانم کسی را که شایسته‌ی دوست داشتن است، دوست بدارم.
تو هستی تا من آرام باشم و لبخند بزنم و نگران هیچ چیز نباشم.

#نرگس_صرافیان_طوفان

عقب
بالا