انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

نقد اعضا [رمان سارق رویا] نقد اعضا | Elahe_A

ماهی زلال پرست

مدیر تالار نقد+تالار نویسندگی
کادر مدیریت
مدیر تالار
منتقد
تاریخ ثبت‌نام
8/28/24
  • موضوع نویسنده

| به نام ایزد منان |

نقد، آینه‌ای است که به ما کمک می‌کند تا نقاط ضعف و قوت خود را ببینیم و با دیدگاهی باز، مسیر رشد و پیشرفت را طی کنیم.

ضمن عرض و ادب
خوانندگان محترم می‌توانید نظر و نقد خود را در رابطه با رمان ذیل در همین تاپیک ارسال کنید

عنوان: سارق رویا
نویسنده: @Elaheh_A
ژانر: فانتزی، عاشقانه
خلاصه:
در جنگلی که جنگ و صلح در مقابل هم و عشق و نفرت با یکدیگر در جدال‌اند، دختری دلباخته در رویای عشقش می‌زیست.
غافل از اینکه دلِ معشوقش در گِرؤ شخص دیگری است!
بعد از صده‌ها عشق و جدال، دوباره معشوق را دیده و درخت عشقی که سعی در نابودی‌اش داشته، نمایان می‌شود.

تاپیک تایپ اثر:
رمان سارق رویا اثر الهه آذری‌مقدم | برای مطالعه کلیک کنید

سلاااام الهه جونممم امیدوارم حال دلت خوب باشه :spruse_up: @Elaheh_A
خب رمان زیبات من خوندم صحنه های زیبایی داشت فضاسازی های درست و توصیف های مناسب خسته نباشی:heart:
فقط چندتا نکته کوچولو اینکه چون از سوم شخص مینویسی یکم خواه ناخواه خواننده سردرگم میشه مگه که خیلی تاپ نوشته بشه داستان.
تغییر های زمانی سریع و فلش بک ها و یا قسمت هایی که از شخصی دیگه روایت میشه به جای اینکه بگی در این‌سو و در آن‌سو، زمان تغییر روایت مدلی دیگه خلاق تر باشه بنظرم خیلی بهتر میشه. انتظار نداشتم انقدر زود فلش بک ببینم اول داستان هنوز ارتباط عمیقی با فضا اولیه داستان و نیلدا نگرفته بودم که فلش بک خورد و اینکه باز اونقدر غرق ماجراهای گذشته نشده بودم که به زمان حال برمیگشتیم یکم اینا بالانس بشن بنظرم بهتره. هرچند ممکن هم هست برای جذابیت داستان این کار کرده باشی که از یه نقطه تقریباً اوج و مهم یهو تغییر زمان داشته باشیم ولی بنظر من این کار مخاطبت سرد میکنه.
مشتاق خوندن پارت های جدیدت هستم🔥

من از همه بچها هم زرنگ تر بودم لذت ببرید😂 @ماهی زلال پرست

سلام
من فضا سازی رمان تو خیلی دوست داشتم و بنظرم شخصیت پردازی های پردازی ها قوی بود.
لحن روایت اینقدر عالی بود یه وقتایی فکر می کردم خودم اونجام دارم همه چی رو از نزدیک می بینم.
فقط یه نکته کوچیک هست من دوستم داشتم به جای سارق رویا یه اسم دیگه ببینم و اینکه در کل بنظرم همه چی خوب فقط دوست داشتم عاشقانه های بیشتری ببینم که اونم بهت حق میدم خب
دست و پات بسته است.

سلام خوجله خوبی؟
خب باید بگم که خسته نباشی گلکم واقعا نیاز داشتم یه رمان ماورایی بخونم مخصوصا گرگینمون نیوان که بدجوری روش کراشم..
یه کوچولو رو فضا سازیت بیشتر کنی بهتر میشه و شخصیت پردازیت واقعا عالیه
دیگه چی بگم؟ خیلی رمانت رو دوست دارم منتظرم بقیه‌اش رو بخونم

عقب
بالا