انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار سوال از تو جواب از نفر بعدی!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع پرتو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
با یکی فقط؟
اگه یکی باشه غزاله، جفتمون به یه مسافرت بدون دغدغه نیاز داریم
پسر زیاد نمیشناسم و ترجیح میدم بجاش زهرا و پریارو هم ببرم

همین سوال
جالبه این سواله کاش یه تاپیک میزدی براش😂

والا سر اینکه تاپیک بچرخه ج دارم میدم وگرنه ذهنم یاری نمیکنه ؛ اونقد صمیمی با هیچکی نیستم مجازی که بخوام باهاش مسافرت برم ولی خب پسرای اینجا یه سجاد و مکتاویش رو کلا میشناسم اگر قراره باشه شهرشون میریم میگردیم ؛ دخترا هم والا اونقد اوپن مایند نیستم 🤦‍♂️😁

مفهوم زندگی و دلیل امید به زندگیت؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Natasha
والا سر اینکه تاپیک بچرخه ج دارم میدم وگرنه ذهنم یاری نمیکنه ؛ اونقد صمیمی با هیچکی نیستم مجازی که بخوام باهاش مسافرت برم ولی خب پسرای اینجا یه سجاد و مکتاویش رو کلا میشناسم اگر قراره باشه شهرشون میریم میگردیم ؛ دخترا هم والا اونقد اوپن مایند نیستم 🤦‍♂️😁

مفهوم زندگی و دلیل امید به زندگیت؟
خیلی کلی پرسیدی
زندگی از نظر من یعنی بودن و تجربه کردن
امید هم یعنی باور به بهتر شدن اوضاع
ودلیل امید به زندگی هم میتونه این باشه که باید زندگی کنیم و بدون امید به پوچی میرسیم

آخرین کتابی که خوندی

اول بگم متاسفانه اصلا کتاب خون و رمان خون نیستم؛ یه کتاب اشغال سال ها پیش خریده بودم ؛ اونو دارم به زور میخونم خیلی هم مسخرهس از نظرم؛ هوگه

اخرین غذایی که خوردی؟

• Like
اول بگم متاسفانه اصلا کتاب خون و رمان خون نیستم؛ یه کتاب اشغال سال ها پیش خریده بودم ؛ اونو دارم به زور میخونم خیلی هم مسخرهس از نظرم؛ هوگه

اخرین غذایی که خوردی؟
شاورما

از چجور اکسسوریایی خوشت میاد؟

دستبند به شدت دوس دارم ولی نمیدونم چرا نمیندازم کلا دوتا دستبند هم بیشتر ندارم ؛ گردنبند هم دوس دارم ولی اونم دو تا ونیکاد دارم که خیلی به ندرت میندازم

همی سوال

پابند و دستبند
ولی چون به بدلیجات حساسیت دارم نمیتونم از هرچی خوشم اومد بندازم و انتخابم محدوده

اگه قرار باشه یه ماه یه غذا و نوشیدنیو بخوری انتخابت چیه

مردم بدن هاشون هم پزیه 😁

آب بی شک و ببین لازانیا و املت واقعا هررروز بخورم با ولعشو دارم ولی یه ماه فک کنم قیمه بخورم از نظر سلامتی بهتر باشه قیمه یا ماکارانی شکل دار

فک میکنی تو انتخاب چی خوش سلیقه بودی؟

• Like
رفیقم

همین سوال

کلا خوش سلیقه ام تکو توک در بره

دوس داشتی چی تو زندگیت باشه که نیس

• Haha
7، 6.5(قیافه و هیکل و کلا....) ؛ 7

همی سوال

• Like
اخلاقو هفت میدم
قیافه ده
و استایل بخاطر محدودیتا۸

اخرین مسافرتی که رفتی کی بودش و کجا رفتی

سقف خونتون سالمه ارغوان؟؟ امیدوارم سقف محکمی استفاده کرده باشن 😁😂 قیافه 10:biggrin:44خوبه ندیدمت وگرنه الا بیشتر پاره میشدم 😁😂

آخریششش بزار فک کنم؛؛ فک کنم دی بود یه روستا با رفیقام رفتم ؛ یعنی خونه یکی از رفیقام بود توی اراک دعوت کرد و باهم رفتیم از تهران اگر اشتباه نکنم و برا دوسال پیش نبوده باشه 🤦‍♂️🤦‍♂️😂

آخرین باری که خونه رفیقت خوابیدی؟

• Haha
عقب
بالا