انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار سوال از تو جواب از نفر بعدی!

شعورو فهمش
و توجهی که به من میکنه💅🏻

صمیمی ترین رفیقت تو انجمن کیه
رفیق صمیمی‌ای ندارم این‌جا در حال حاضر🫢

چه اتفاقی رو دوست داری بذاری رو دورِ تکرار؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mint
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: Cactus
نظرت راجب من چیه💅🏻

پیامک واریزی

بیشترین تایمی که تو روز درس خوندی چقد بوده
نظرم خیلیی مثبته چرا که نه🤌
+
۸_۹ ساعت حدودا
+
آخرین بار کی مخت زده شده و با کدوم حرکتش مخت رفت؟🫢😂

• رامیون موغولی؟
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mint
آخرین بار کی مخت زده شده و با کدوم حرکتش مخت رفت؟🫢😂
عمدی نبود شاید خودشم متوجه نشد
تو اتوبوس یه پسره بلندشد جاشو داد به من که بشینم
الان قیافشم یادم نی و اگه ببینمش دوباره احتمالا نشناسمش، موقعیت سنجیش تو اون لحظه باعث شد جذاب و جنتلمن بنظر برسه

یه سری رفتارا هست که باعث میشه مخت زده شه
2نمونشو بگو

عمدی نبود شاید خودشم متوجه نشد
تو اتوبوس یه پسره بلندشد جاشو داد به من که بشینم
الان قیافشم یادم نی و اگه ببینمش دوباره احتمالا نشناسمش، موقعیت سنجیش تو اون لحظه باعث شد جذاب و جنتلمن بنظر برسه

یه سری رفتارا هست که باعث میشه مخت زده شه
2نمونشو بگو
اهمیت‌دادن حتی به چیزای جزئی😂
صداقت و مسئولیت پذیری

بهترین فیلمی که دیدی چی بوده؟

شعورو فهمش
و توجهی که به من میکنه
قد نبود احیانا
+این قدش چقد بود؟😁 :))

آواتار اولی 2009 اگر اشتباه نکنم خیلی فیلم خوش ساختی بود واقعا ؛ بعد از اون سه گانه بتمن نولان ،اونم اولیش رو بیشتر دوس داشتم ؛ کاپیتان آمریکا وینتر سولجر ؛ گاد فادر ها مخصوصا 1ش دیگه فورد علیه فراری و نید فور اسپید هم تو ماشینی ها دوس داشتم

سوال برعکس طور؛ به نظرت چه چیزیت باعث میشه دل کسی بره یا بخواد مختو بزنه؟(یا چه چیزیت باعث شده......)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Cactus
قد نبود احیانا
+این قدش چقد بود؟😁 :))

آواتار اولی 2009 اگر اشتباه نکنم خیلی فیلم خوش ساختی بود واقعا ؛ بعد از اون سه گانه بتمن نولان ،اونم اولیش رو بیشتر دوس داشتم ؛ کاپیتان آمریکا وینتر سولجر ؛ گاد فادر ها مخصوصا 1ش دیگه فورد علیه فراری و نید فور اسپید هم تو ماشینی ها دوس داشتم

سوال برعکس طور؛ به نظرت چه چیزیت باعث میشه دل کسی بره یا بخواد مختو بزنه؟(یا چه چیزیت باعث شده......)
فکر کنم ریزه میزه و گوگولی بودنم(به گفته خودشون) اماا بعد می فهمن نصفم زیر زمینه 😂

تا حالا تو عصبانیت به کسی یا چیزی آسیب رسوندی؟

فکر کنم ریزه میزه و گوگولی بودنم(به گفته خودشون) اماا بعد می فهمن نصفم زیر زمینه 😂

تا حالا تو عصبانیت به کسی یا چیزی آسیب رسوندی؟
چیزی نه کسی اره به اونی مقصر بوده

همین سوال