انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

فیلم هفته سوم | اولین سفر

Elaheh_AElaheh_A is verified member.

مدیرتالار فیلم و سریال+ نقد
کادر مدیریت
مدیر تالار آوا
منتقد آوا
هنرمند آوا
فیلم باز آوا
کتاب نورد آوا
سیسی آوا
تاریخ ثبت‌نام
9/7/24
  • موضوع نویسنده
The-First-Ride-2025.webp

اولین سفر، فیلمی ماجراجویی کمدی به کارگردانی Nam Dae-joong است. چهار دوست قدیمی بالاخره بعد از سال ها تاخیر راهی سفر خارجی رویایی شان میشوند، اما این سفر آرام و بی دغدغه خیلی زود به مجموعه ای از دردسرهای غیرمنتظره و ماجراهای خنده دار تبدیل میشود …
لینک دانلود: دانلود فیلم اولین سفر The First Ride 2025 بدون سانسور با زیرنویس فارسی چسبیده
معرف: @مائـــدهـ

آخرین ویرایش:
screenshot_The.First.Ride.2025.FHDRip.480p.x264-BMB.SoftSub.BMB.7D89FFF0_1774456434135.webp

یه داستان معمولی داشت:)))
حتی سکانس‌های طنزش هم زیاد من رو نخندوند ولی این قاب رو دوست داشتم برای همین عکس رو به نظرم اضافه می‌کنم*-*
ترکیب بازیگرها خوب بود با اینکه داستانش معمولی بود ولی طوری نبود که دلم بخواد بزنم بره جلو
اون عروسکه هم خیلی ناناز بود و حضورش به فیلم رنگ و لعاب داده بود.
در کل فیلم قشنگی بود و دوستش داشتم حتی با وجود اینکه...
دیگه بقیه‌اش رو اگه فیلم رو ندیدین نخونین🦖🎀

نیم ساعت آخرش وقتی به انتهای سفر رسیدن فهمیدم که تهش قراره چی بشه، یه جورایی یه حدسی زدم که درست از آب در اومد ولی جیگرم آتیش گرفت. نویسنده بد رکب زد😭تف تف تف انتظار نداشتم یهویی اینجوری شه، ولی انگار منطقی هم بود که اینجوری شد. هرچند انتظار داشتم اون مردِ دیوونه کع اسمش یادم نمیاد و همش تقصیر الهه‌اس که دیر تاپیک زده بیوفته بمیره، ولی اون یارو اصلا انتظار نداشتم تا اینکه یه سرنخ توی فیلم دیدم و فهمیدم ماجرا از چه قراره😭

من این سینمایی رو همون وقت ک اومد سریع دیدم چون منتظر بودم مثل همیشه

و دلیل اصلی خم بخاطر چا اون وو بود ک این بیچاره هم کشته شد

بهرحال بخام کلی بگم داستان قوی نداشت و من کلا کم پیش میاد کمدی ببینم چون نمیتونم ارتباط بگیرم و حس میکنم اکثر کمدی ها تکراری هستن

اما خب اون عروسک و کیم یونگ کوانگ ترکیب بامزه ای بودن البته که این بازیگر خودش به تنهایی میتونه یه فیلم رو عالی کنه

ولی خب زیاد دوسش نداشتم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چون برا من اسپویل شده بود از قبل و میدونستم چخبره و سوپرایز نشدم تهش
دوستی بینشونو دوست داشتم
بازیگرای خوبی داشت
و فیلنامشم چرت نبود
داستانشون سرو ته داشت
درکل ارزش یبار دیدنو داره

فیلم بدی نبود ولی خب به نظرم همه چیز خیلی کش می‌اومد و قابل پیش‌بینی بود!
اما خب یه سری از سکانس‌های کمدی‌ش با مزه بود ^_^
ولی این که اون دوستشون هیچ‌وقت نتونست بره سفر و از همه بیش‌تر هم روی سفر پافشاری داشت و حتی خانواده‌ی خودش هزینه‌ی مسافرتشون رو به عهده گرفته بودن و...
خیلی دردناک بود🥲💔

به‌نظرم ژانر کمدی، سخت‌ترین ژانریه که میشه برای فیلم، سریال و یا حتی رمان انتخاب کرد. وقتی ژانر اصلی فیلم کمدیه، فیلم باید به طوری باشه که بیننده از اول تا آخر روده‌بر شه، منتها از نظر من اکثر طنزهای این فیلم تکراری بودن.
پ.ن: یه بخش‌هایی از صحنه‌های طنزی که باعروسک یون‌مین گرفتن رو دوست داشتم.
موضوع فیلم تا حدودی متفاوت بود، با این‌حال جای کار زیادی داشت و می‌تونست قوی‌تر باشه. بخش پایانی فیلم، شوکه و غمگین شدم، حقیقتش انتظار نداشتم این‌طوری بشه. مدام توی ذهنم به این فکر می‌کردم که -کی قراره یون‌مین وارد فیلم بشه؟- که در نهایت نویسنده رسما بهمون رو دستی زد:)) در کل، فیلم متوسطی بود، اما دیدنش لذت‌بخش و سرگرم‌کننده بود.

• موضوع نویسنده
با اینکه نه کره‌ای می‌بینم و نه طنز ولی فیلم جالبی بود به نظرم، برای یه بار دیدن خوب بود.
Screenshot_۲۰۲۶-۰۴-۰۷-۱۹-۳۴-۰۳-۱۷۷_com.delfan.madp.webp

اینجا منم باهاشون ذوق کردم برای رفتن به سفر
سفری که ازش جا موندن...
طنزاشو دوست داشتم، باهاش خندیدم و باحال بود
وسطاش ناراحت بودم چرا اون یکی دوستشون رو نبردن.
همش منتظر بودم (مین‌یون؟) از یه جایی بپره بیرون، یا حتی تو کنسرته انتظار داشتم ببیننش ولی نویسنده غافلگیرم کرد!
با یه حرکت ناجوانمردانه همه خنده‌ها رو شست برد. خلاصه رفیقای محترم یاد بگیرییییین.
درکل فیلم خوبی بود به نظرم.

آخرین ویرایش:
عقب
بالا