انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

متفرقه همدردی سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان با خانواده‌های داغدار

متفرقه

A M I R E L

.
کاربر آوا
تاریخ ثبت‌نام
3/3/26
  • موضوع نویسنده
🔸همدردی سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان با خانواده‌های داغدار؛
🇮🇷 جعفری: اندوه ملت ایران اندوه ماست

📌سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران در گفت‌وگویی، ضمن محکوم‌کردن تجاوز به خاک کشورمان، درباره شرایط تیم ملی در رقابت‌های جام ملت‌های آسیایی توضیحاتی را ارائه کرد.

💬 به سهم خودم و به نمایندگی از همه بازیکنان و اعضای کادرفنی، تجاوز وحشیانه و غیرقانونی به خاک کشورم را محکوم می‌کنم. شهادت رهبر معظم انقلاب و خانواده گرانقدرشان را تسلیت عرض می‌کنم و به همه خانواده‌های داغدار این جنگ نابرابر تسلیت می‌گویم. امیدوارم این تجاوز هر چه زودتر پایان یابد و بار دیگر شاهد آرامش و صلح باشیم. در این میان، به‌ویژه با خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان مدرسه دخترانه در میناب ابراز همدردی می‌کنم. به‌عنوان مادری که سال‌هاست داغ از دست‌دادن فرزند خود را بر دل دارد، به‌خوبی درک می‌کنم چه اندوه بزرگی را تحمل می‌کنند و از خداوند برایشان آرامش طلب می‌کنم.

💬 نتایجی که برابر کره‌جنوبی و استرالیا رقم خورد چندان دور از انتظار نبود. این تیم‌ها نه تنها در سطح آسیا بلکه در سطح جهان نیز جزو تیم‌های تراز اول محسوب می‌شوند و از برنامه‌های آماده‌سازی مناسب برخوردار بوده‌اند.

💬 برخی رسانه‌های معاند تلاش دارند با تقطیع ویدئوها یا تحریف واقعیت، فضایی دوقطبی ایجاد کنند. نشست‌های خبری تحت نظارت کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا برگزار می‌شود و طبق پروتکل‌های مشخص، محدودیت‌هایی برای صحبت درباره مسائل غیرفوتبالی وجود دارد که این موضوع تنها مختص فوتبال زنان نیست و در فوتبال مردان نیز همین قوانین اعمال می‌شود.

عقب
بالا