انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار •| الان داشتی به چی فکر میکردی؟! |•

استاده از خودم پیگیر تره مایه شرمساری هست.. کی آدم میشی دختر دقیقا در دهه چندم زندگیت؟😕

چقدر صدای استاد کراش بود لعنتی

اینکه برم تایپک دنباله دار، ایجاد کنم همه شرکت کنن😛

طرف حتی یبارم توزندگیش لای ی کتابُ باز نکرده بخونه،هیچوقت با دوتا ادم پر و پیمون نشنسته حرف بزنه،اصلا نمیدونه شخصیت و‌دیسیپلین یعنی چی ،بلد نیست ی جمله فارسی رو درست ادا کنه ،در افکار عصر حجری کپی شده بی هیچ تحقیقی غرقه ،بعد میاد بادم به غبغب میندازه میگه فلانی هیچی بارش نیست سواد نداره بلد نیست! 😃

"کلا خیلی دقت کنید؛همیشه ببینید کی داره راجب چی یا کی نظر میده،این‌خیلی مهمه اینکه خودش کیه که داره این‌نظرو میده"

داشتم با خودم میگفتم:
-همینوو بگوووووو بیزل همینو بگوووو!

به این که تازه آهنگ‌های تتلو داره برام معنا پیدا می‌کنه و این چه‌قدر غمناکه : ))

خواب چقدر خوبه،مغزت کامل ریست میشه، قابلیت اینو داری با ی هویت جدید دوباره شروع کنی ‌"البته اگه تنها باشی ممکنه ،در غیر اینصورت دوباره اِرورات میان بالا و ...بله"

اوجِ هر چی سنگه مال پای لنگه رو در ‌این برهه زمان از زندگیم دارم کاملا لمس میکنم