انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

اطلاعیه‌ •| تقدیر از همراهان فعال انجمن |•

TELMA

بنیانگذار آوا
کادر مدیریت
بنیانگذار آوا
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • موضوع نویسنده
سلام به همگی، مخصوصاً اعضای جدیدمون! خیلی خوش اومدین! ❤️
البته یه تشکر ویژه از رفقای قدیمی و همیشه همراهمون زمانی که من نبودم با حضورشون انجمن رو زنده نگه داشتن.‌‌..

ممنونم که به ما و این جمع اعتماد کردین و نوشته هاتون رو اینجا باهامون به اشتراک گذاشتین. همین اعتمادتون، بزرگترین دلگرمی ماست و باعث میشه با انرژی بیشتری به کارمون ادامه بدیم😍

دارم یه سری برنامه‌های باحال تدارک می‌بینم که بیشتر و بهتر کنار هم باشیم و در کنار ادبی بودن انجمن و فعالیت ادبی بچه‌ها، یه محیط خودمونی و پر از انرژی بسازیم برای همه...

و برای اینکه این فضا رو گرم‌تر و جذاب‌تر کنیم، خودم تصمیم گرفتم هر ماه به دو نفر از فعال‌ترین‌هاتون یه هدیه ناقابل بدم. هدفم اینه که حسابی تشویقتون کنم و ازتون قدردانی کنم. این دو نفر به این صورت انتخاب میشن:

1. **تولیدکننده محتوای ناب:** کاربری که رمان یا نوشته‌اش خیلی باکیفیته و دائم آپلود می‌شه، مدام فعالیت داره و به بقیه هم سر می‌زنه و از کاراشون حمایت می‌کنه...
2. **فعال انجمن:** کاربر مقام داری که تو بحث‌ها و تاپیک‌های مفید دیگه حسابی فعاله، راهنمای بقیه است و کلاً مثل یه ستون و راهنما می‌مونه برای بقیه بچه‌ها.

این هدایا، بسته به شانس و نوع فعالیت، ممکنه نقدی باشه یا به صورت پستی برسه درب منزل. (البته بیشتر روی ارسال پستی تمرکز داریم!)

بچه‌ها پرسیدن هدیه‌ها دقیقاً چی هستن؟ خب، اینم مثل انتخاب برنده، یه مقدارش به شانس و اینکه چی بیشتر به کارتون بیاد بستگی داره! ممکنه یه کتاب عالی باشه، یه لباس قشنگ، شال و روسری، یه اکسسوری جذاب، لوازم آرایشی بهداشتی، یا حتی ... یه جفت جوراب فانتزی! :sl:eep:

خلاصه اینکه، هدف اصلی من اینه که شما رو بیشتر و بیشتر اینجا ببینم و با هم یه انجمن فعال، پر از خنده و کلی اتفاق خوب داشته باشیم.
مرسی از بودنتون! :heart:

عقب
بالا