انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

اطلاعیه‌ •| تقدیر از همراهان فعال انجمن |•

TELMATELMA is verified member.

بنیانگذار آوا
کادر مدیریت
بنیانگذار آوا
سیسی آوا
تاریخ ثبت‌نام
8/9/24
  • پین شده در آمار
  • موضوع نویسنده
سلام به همه‌ی همراهان عزیز و همیشگی!
و یه خوش‌آمد گویی مخصوص اعضای جدیدمون، خیلی خوش اومدین♥️

از همین‌جا یه تشکر ویژه می‌خواستم کنم از رفقای قدیمی که همیشه همراهمون بودن و در زمان نبود من با حضورشون انجمن رو زنده نگه داشتن.
تشکر از اینکه
به ما و این جمع اعتماد کردین و نوشته هاتون رو با ما به اشتراک میذارید. همین اعتماد شما بزرگترین دل‌گرمی برای ما هست، حضور شما باعث میشه با انرژی بیشتری به کارمون ادامه بدیم.😍

و حالا یک خبر ویژه براتون دارم!🥰
یه سری برنامه‌های باحال تدارک دیدیم که بیشتر کنار هم باشیم، تلاش ما در این هست که در کنار ادبی بودن انجمن یه محیط صمیمی و پر انرژی برای همه بسازیم.

و در راستای این تصمیم قرار بر این شد که هر ماه به دو نفر از
فعال‌ترین‌ها یه هدیه ناقابل داده بشه.
هدف ما تشویق و قدردانی از شماست.

این دو نفر به این صورت انتخاب میشن:

1. تولیدکننده‌ی محتوا ناب: کاربری که رمان و نوشته‌اش خیلی باکیفیت و فعال هست، فعالیت مداوم داره و همچنین از بقیه رمان‌ها و اثرها حمایت می‌کنه.
2.فعال انجمن: کاربری مقام دار که در بحث‌ها و تاپیک‌های مفید بسیار فعال و راهنمای اعضا جدید هست.

این هدایا، بسته به شانس و نوع فعالیت، ممکن هست نقدی و یا به صورت پستی براتون ارسال بشه.
(البته بیشتر روی ارسال پستی تمرکز داریم!)

بچها کنجکاو بودن که هدیه‌ مدنظر دقیقاً چی هست؟
هدایا به صورت رندوم انتخاب میشن و سعی کردیم کاربردی و عام پسند باشن.

ممکنه یه کتاب عالی، یه لباس قشنگ، شال و روسری، اکسسوری جذاب، لوازم آرایشی و بهداشتی، یا حتی یه جفت جوراب فانتزی باشه:flower:

درنهایت هدف اصلی ما حضور پرشور شماست که انجمنی فعال با اتفاق و خاطره‌های خوب بسازیم.

مرسی به خاطر حضور گرمتون:heart:

• موضوع نویسنده
سلام به همگی
امیدوارم روز خوبی داشته باشید 🌹
برای چند عزیز هدایایی ارسال کردیم هرچند کم اما با عشق 😁
ماه بهمن چون خودم نبودم، این چندتا عزیز خیلی به انجمن رسیدن و من همیشه قدردانشون هستم🧡
«بسته ها با تیپاکس ارسال شد»
@Nazanin
@جیـــلان
@مائـــدهـ
و برای اسفند:
@Elaheh_A

ممنونن از همه عزیزان بابت حضور و فعالیت در انجمن 🧡

عقب
بالا