- تاریخ ثبتنام
- 8/9/24
- نوشتهها
- 554
- پین شده در آمار
- موضوع نویسنده
سلام به همهی همراهان عزیز و همیشگی!
و یه خوشآمد گویی مخصوص اعضای جدیدمون، خیلی خوش اومدین♥️
از همینجا یه تشکر ویژه میخواستم کنم از رفقای قدیمی که همیشه همراهمون بودن و در زمان نبود من با حضورشون انجمن رو زنده نگه داشتن.
تشکر از اینکه به ما و این جمع اعتماد کردین و نوشته هاتون رو با ما به اشتراک میذارید. همین اعتماد شما بزرگترین دلگرمی برای ما هست، حضور شما باعث میشه با انرژی بیشتری به کارمون ادامه بدیم.😍
و حالا یک خبر ویژه براتون دارم!🥰
یه سری برنامههای باحال تدارک دیدیم که بیشتر کنار هم باشیم، تلاش ما در این هست که در کنار ادبی بودن انجمن یه محیط صمیمی و پر انرژی برای همه بسازیم.
و در راستای این تصمیم قرار بر این شد که هر ماه به دو نفر از فعالترینها یه هدیه ناقابل داده بشه.
هدف ما تشویق و قدردانی از شماست.
این دو نفر به این صورت انتخاب میشن:
1. تولیدکنندهی محتوا ناب: کاربری که رمان و نوشتهاش خیلی باکیفیت و فعال هست، فعالیت مداوم داره و همچنین از بقیه رمانها و اثرها حمایت میکنه.
این هدایا، بسته به شانس و نوع فعالیت، ممکن هست نقدی و یا به صورت پستی براتون ارسال بشه.
(البته بیشتر روی ارسال پستی تمرکز داریم!)
بچها کنجکاو بودن که هدیه مدنظر دقیقاً چی هست؟
هدایا به صورت رندوم انتخاب میشن و سعی کردیم کاربردی و عام پسند باشن.
ممکنه یه کتاب عالی، یه لباس قشنگ، شال و روسری، اکسسوری جذاب، لوازم آرایشی و بهداشتی، یا حتی یه جفت جوراب فانتزی باشه
درنهایت هدف اصلی ما حضور پرشور شماست که انجمنی فعال با اتفاق و خاطرههای خوب بسازیم.
مرسی به خاطر حضور گرمتون
و یه خوشآمد گویی مخصوص اعضای جدیدمون، خیلی خوش اومدین♥️
از همینجا یه تشکر ویژه میخواستم کنم از رفقای قدیمی که همیشه همراهمون بودن و در زمان نبود من با حضورشون انجمن رو زنده نگه داشتن.
تشکر از اینکه به ما و این جمع اعتماد کردین و نوشته هاتون رو با ما به اشتراک میذارید. همین اعتماد شما بزرگترین دلگرمی برای ما هست، حضور شما باعث میشه با انرژی بیشتری به کارمون ادامه بدیم.😍
و حالا یک خبر ویژه براتون دارم!🥰
یه سری برنامههای باحال تدارک دیدیم که بیشتر کنار هم باشیم، تلاش ما در این هست که در کنار ادبی بودن انجمن یه محیط صمیمی و پر انرژی برای همه بسازیم.
و در راستای این تصمیم قرار بر این شد که هر ماه به دو نفر از فعالترینها یه هدیه ناقابل داده بشه.
هدف ما تشویق و قدردانی از شماست.
این دو نفر به این صورت انتخاب میشن:
2.فعال انجمن: کاربری مقام دار که در بحثها و تاپیکهای مفید بسیار فعال و راهنمای اعضا جدید هست.این هدایا، بسته به شانس و نوع فعالیت، ممکن هست نقدی و یا به صورت پستی براتون ارسال بشه.
(البته بیشتر روی ارسال پستی تمرکز داریم!)
هدایا به صورت رندوم انتخاب میشن و سعی کردیم کاربردی و عام پسند باشن.
ممکنه یه کتاب عالی، یه لباس قشنگ، شال و روسری، اکسسوری جذاب، لوازم آرایشی و بهداشتی، یا حتی یه جفت جوراب فانتزی باشه

درنهایت هدف اصلی ما حضور پرشور شماست که انجمنی فعال با اتفاق و خاطرههای خوب بسازیم.
مرسی به خاطر حضور گرمتون