انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دنباله‌دار ☆من اینطورم، بعدی چطور؟!☆

منم عاشق شب‌و‌تاریکی‌ام،اما‌صبح زود بیدار میشم 🥸

"تازه تو این سن فهمیدم چی هستم و کجا باید میبودم و چیکار باید میکردم و متاسفانه خیلی دیره دیگه"

من متنفر نیستم، ولی دوستش ندارم، ولی جدیدا نور بهم بخوره حال جسمیم بد میشه
+
نه این حسو ندارم...
..

عاشق شب و ماهم! بعدی...؟

منم عاشق شب‌و‌تاریکی‌ام،اما‌صبح زود بیدار میشم 🥸

"تازه تو این سن فهمیدم چی هستم و کجا باید میبودم و چیکار باید میکردم و متاسفانه خیلی دیره دیگه"
سنت خیلیم خوبه😔
من میدونم چی میخام و باید چیکار کنم، دیر نیست، فقط امکانش نیست.

فوبیای اینکه کارایی که دوست دارم همشون انجام نشه و بعد بمیرمو دارم

منم تقرییا این حسو داشتم قبلا ولی اگه خدا ناخواسته با خود مرگ روبرو شی یه مرور می کنی ژندگی که گذروندی اگه به اندازه توانت از زندگیت بهره برده باشی یه رضایت نسبی داری و دیگه برات مهم نیست کدوم ارزوها نرسیدی حتی بعضی آرزوها اون لحظه برات یه چی بی معنا میشن و می فهمی اونقدام مهم نبود

دلم نمیخواد وقت مرگم پرونده م خیلی معذرت می خوام چرک و کثیف باشه به اندازه کمی بدی و بیشتر خوبی برای دنیا داشته باشم یعنی بصرفه اومدنم؟

منم تقرییا این حسو داشتم قبلا ولی اگه خدا ناخواسته با خود مرگ روبرو شی یه مرور می کنی ژندگی که گذروندی اگه به اندازه توانت از زندگیت بهره برده باشی یه رضایت نسبی داری و دیگه برات مهم نیست کدوم ارزوها نرسیدی حتی بعضی آرزوها اون لحظه برات یه چی بی معنا میشن و می فهمی اونقدام مهم نبود

دلم نمیخواد وقت مرگم پرونده م خیلی معذرت می خوام چرک و کثیف باشه به اندازه کمی بدی و بیشتر خوبی برای دنیا داشته باشم یعنی بصرفه اومدنم؟
من فقط حس رضایت قلبیم مهمه
مثلا شاید دیگران رسالتشونو توی موفق شدن بدونن ولی من واقعا دوست دارم اندازه ای که دلم خواسته بخوابم، هر پنج تا رمانام تکمیل شده باشن. سریال دیده باشم و بعد مرگم سریالای خفن جدیدو توی برزخ ببینم
یعنیییی چییی سریال جدید باشه من نباشم؟
لعنت بهشون اگر بعدمردنم دستشون به فیلم ساختن بره

گاهی دلم میخاد خودمو همرو با یه تیر خلاص کنم.
دنیا خیلی خالی شده

منم خیلی وقتا دلم اینو خواسته‌

"وقتی از کسی خوشم‌نیاد خیلی بدجنسم خیلی،اما وقتی ام کسی رو‌میپسندم خیلی مهربونم شورشو‌در‌میارم ،و این خیلی بده"

"وقتی از کسی خوشم‌نیاد خیلی بدجنسم خیلی،اما وقتی ام کسی رو‌میپسندم خیلی مهربونم شورشو‌در‌میارم ،و این خیلی بده"
اگه از کسی خوشم نیاد بهش بی تفاوت میشم، جوری که انگار وجود نداره، ولی اگه این رفتارمو خوب تعبیر کنه، مجبور میشم اون رومو نشون بدم.

اینروزا بدجور خوابم میاد بعدی...؟

منم در مقابل کسی که باهاش بدم بشدت ادم شروری‌ام اصنم دلم واسه کسی که احساسات خالصانه‌ام رو به سخره گرفته نمیسوزه!
و دقیقا بلعکس.

دلم میخاد چوب تو استین ادمای مودی کنم.

بی خوابم بیشتر

حواسم باشه پس

"پیام برام بیاد زود سین‌میکنم و جواب میدم"
من تو پیوی میشینم تا ببینم چه پخی از درحال تایپش در میاد.

ادمای مودی که از اول دوسشون دارم و تا همیشه دوست دارم. من واسه ادمای دوست داشتنی زندگیم قانونی ندارم♡

عقب
بالا