انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

تولد " تولدِ توکِ ال""

استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تولدت مبارک، بهترین ها سهم دلت♥️♥️♥️
متشکرم، همچنین :heart:
مبارک، بهترین هاروم آرزومندم واست 🌸🌺
متشکرم ازتونgey
مبارک باشهه ، بهترینا ارزو دارم واستتت🥰😍
مرسیییییییییی gey
خوشحالم ارمیتایی بود که مارو تبدیل کنه به یه ادمی که فهمیدیم کلی باهم وجهه اشتراک داریم:)))))) star2ppp
یادته اون جادوگر افعی با چوب جادوییشو؟
من هنو یادمه اونروزو که به هم قول دادیم تو یه بخشی از روحِ من باشی و من قلت.
تولدت مبارک رهامم!
هنوزمممم ازت ناراحتم که غلام سیو شدن برای من موندو باکلاسیا و رهام سیو شدنا برای تو Yytges

ببخش که نتونستم از خجالتت در بیام من امشب تو خاب استرس تاپیکداشتم که مبادا یادم بره تبریک بگم یا هرچی ولی امان از جان در سر این انگشتا که بتونه حرکت کنه.:)
غلام وای غلامممم، یادته کرم ریختنامونو؟lily دم آرمیتا گرم مارو بهم رسوند =] مرسی محمد.آ :2233:
تولدت مبارک عزیزم❤️
متشکرمgey
تولدت مبارک عزیزدل :give_heart:
مرسی سارای عزیز :flower:
عشقمممممم تولدت مبااارکYtth
خوشحالم دوباره برگشتی
امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه
و ایام به کامت💋
مرسی ارغنات جونم:2233: بوس بهتGhoojukl
تولدت مبارک
انشالله بهترین‌ها برات رقم بخوره عزیزم :flower:
مرسی ملیکای عزیزgey
توکای نازنینم، تولدت مبارک باشه؛ امیدوارم بهترین‌ها توی زندگی برات رقم بخوره و هر آنچه توی دلت هست برات تبدیل به واقعیت بشن✨️🤍
متشکرم ازت سیران جدید نارین قدیمGhoojukl، همچنین امیدوارم آرزوی قشنگت برای خودت تبدیل به واقعیت بشهsmuhgyiogg1

در آخر متشکرم از همتون بابت تبریکا و آرزو های قشنگتون، کارتون برام ارزشمند بود flirty8-smileyyr

توکِ قشنگم ...
امیدوارم امسال ،بشه جزو قشنگ ترین سال ها و روزهای زندگیت 🌱
با دیرکرد خیلی خیلی مبارکت باشه جوجه کوچولوی من (
)
🫂🌻💕

استاتوس
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا