انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

دفترکار دفترکار نظارت | SEYRAN ناظر رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع نهـنـگ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نهـنـگ

فیلم باز
فیلم باز آوا
گنجینه آوا
تاریخ ثبت‌نام
8/28/24
  • موضوع نویسنده
1000320203.webp

سلام و عرض ادب

ناظر عزیز
@SEYRAN
گزارش آثار تحت نظارت خود در قالب زیر در همین تاپیک ارسال کنید.
- عنوان اثر
- تگ نویسنده
- لینک تاپیک تایپ
- تاریخ

همچنین لطفا از ارسال پیام دیگر خودداری کنید.

با تشکر | مدیریت تالار نویسندگی​

رمان: بی طلوع
نویسنده: @MeliCa
این اثر متعلق به مسابقه رمان‌نویسی انجمن می‌باشد!

نام رمان: بی‌طلوع

نویسنده: @MeliCa
ناظر: @SEYRAN

ژانر: معمایی، اجتماعي

خلاصه:
بی‌طلوع روایت داستان جواني تحصیل کرده و جوياي کار است که در مسیر یافتن کار با جایگاه مناسب درگیر طمع شده و مسیر زندگی خود را تغییر می‌‌دهد. باتلاقی که او را هرچه سریع‌تر در خود می‌بلعد و راه فراری برای او به جای نمی‌گذارد.​

رمان: ماه کامل
نویسنده: @Mahak
این اثر متعلق به مسابقه رمان‌نویسی انجمن می‌باشد!

نام: ماه کامل
ژانر: تراژدی، اجتماعی، طنز
نویسنده @Mahak
خلاصه:
انسان هیچ‌گاه حقیقتِ زندگیِ خویش را فراموش نمی‌کند؛ تنها با دیدنِ اتفاقاتِ جدید سرگرم می‌شود. آن‌قدر سرگرم می‌شود که حقیقتِ اصلی را از یاد می‌برد.
ما انسان‌ها از زمانِ تولد تا مرگ، درگیرِ مشکلاتی
هستیم که هرگز حل نمی‌شوند؛ تنها با ورودِ مشکلاتِ تازه‌تر و بزرگ‌تر، مشکلاتِ گذشته از یاد می‌روند و در اتاقکِ خاکستری و کوچکِ مغزِ ما خاک می‌خورند تا روزی که به عنوانِ گذشته‌ای بهتر از حال و آینده‌ای تاریک، از آن اشک‌ها و رنج آن مشکلات یاد کنیم.​

رمان: یکی از ما
نویسنده: @مائـــدهـ
این اثر متعلق به مسابقه رمان نویسی انجمن می‌باشد.

نام: یکی از ما
ژانر: فانتزی، تراژدی
نویسنده: @مائـــدهـ
خلاصه:
ادموند، جاودانه‌ای در ظاهرِ انسانی فانی که به دنیای آن‌ها مهر و موم شده. حال بعد از گذشت هزارسال دنبال تناسخ کسی می‌گردد که او را به این روز انداخته؛ ریسمان پیچیده شده به دور دستانش او را به اعماق باتلاق خواهند کشاند تا جایی که برای رهایی از این نفرین پا در مسیری یک طرفه می‌گذارد. مسیری که جز نابودی چیزی برای او به ارمغان نخواهد آورد و تنها یکی از آن‌ها باقی خواهند ماند!​

رمان: رویای بنفش
نوسنده: @reyhaneh.stay
این اثر متعلق به مسابقه رمان‌نویسی انجمن می‌باشد

نام: رویای بنفش
ژانر: اجتماعی،طنز،عاشقانه
نویسنده @reyhaneh.stay
خلاصه:
دوتا دختر به اسم های رزا و سولار توی پرورشگاه زندگی میکنن.
داستان از اونجایی شروع می‌شه که پدرام پسر شر و قلدر پروشگاه سر جنگ و جدال و دعوا رو با رزا باز میکنه و بین همین دعوا و تلافی کردن‌ها،سولار متوجه استعداد بازیگریش میشه و دنبالش میره،اما....​

رمان: ماریا
نویسنده: @M A H Y A
این اثر متعلق به مسابقه رمان‌نویسی انجمن می‌باشد

نام: ماریا
ژانر: تاریخی، عاشقانه
نویسنده: @M A H Y A
خلاصه:
در سرزمینی زمستانی، پادشاهی بی‌رحم سایه‌ی ظلم و انجماد احساسات را بر آن گسترده بود. تنها امید او برای حفظ سلطنت، پسرش چارلز با دختری خدمتکار به نام ماریا در خفا با هم دوست می‌شوند و قصری خیالی از عشق می‌سازند، اما این خوشبختی زیاد دوام نمی‌آورد...​

رمان: وصال جاودان
نویسنده: @YAS
بسم رب
نام اثر: وصال جاودان
ژانر: عاشقانه، فانتزی
نویسنده: یسنا نهتانی
خلاصه:
من رئائیل هستم، سایه‌ای که در سکوت می‌آید و بی‌صدا می‌‌رود. قرن‌هاست جان‌ها را می‌ستانم، بی‌آنکه حتی برای یک لحظه درنگ کنم... تا امروز.
امروز مأموریت من گرفتن جان دختری بود به نام آسینا؛ اما وقتی چشمانش را دیدم، گویی برای نخستین بار زندگی را حس کردم. گرمایی عجیب در سینه‌ام شعله کشید، گرمایی که نباید در وجود یک فرشتهٔ مرگ باشد. حالا من، که همیشه نماد پایان بودم، به رویایی غیرممکن فکر میکنم: دوست داشتن.
و این آغاز داستان ماست... داستانی که ممکن است به قیمت جاودانگی‌ام تمام شود.

عقب
بالا