انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

همگانی متن کوتاه

امروزِ عزیز، تمامت را صرف این کردم که تظاهر کنم حالم خوب است در حالی که نیست، تظاهر کردم خوشحالم در حالی که نیستم، در مورد همه‌چیز در مقابل همه، تظاهر کردم.

ثابت بمان - نینا لاکور

زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشند، سخت است؛ اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادان‌ها باشد، وحشتناک است.

- آلبر کامو

نخ‌های آبی‌ام تمام شده‌اند
و گُل‌های بقچه‌ی چهل تیکه‌ی دلم ناتمام مانده‌اند.
باید پیش از بند آمدن باران بمیرم.

دو_مرغابی_در_مه

آیا تا به حال شکنجه‌ امید را چشیده‌اید؟

- آنا اخماتووا

آهای غمی که مثل یه بختک
رو سینه من شده ای آوار
از گلوی من دستاتو بردار...🥲🌓

همایون_شجریان

رؤیا ، مخدّر واقعیت است .

زمانی که زندگی تیره‌ و تار شود ، تخیل و رؤیاپردازی برای جلوگیری از فروپاشی ذهن به پا می‌خیزد تا کمی اوضاع را تلطیف کند .

-آرتور میلر،مرگ فروشنده

گمان میکنم خاطره مهمی را فراموش کرده ام!
انگار کسی منتظر من است! نمیدانم در کدام یک از دنیاهایی که زیسته ام او را ملاقات کرده ام، اما میتوانم به خوبی غم نبودش را حس کنم.

نترس، یه خورده جسارت داشته باش. چیزی نیست. فقط دنیاست که به آخر رسیده. همیشه همین‌طوره.

خداحافظ گاری کوپر - رومن گاری

دیگر سرزنده نبود. بیشتر اوقاتش به دل‌نگرانی می‌گذشت. انرژی‌ای که روزگاری صرف عشق‌ ورزیدن به زندگی می‌کرد، حالا داشت صرف دوام‌ آوردنش می‌شد.

- ویت تان نوئن

‏آنچه مرا رنج می‌دهد این است که زندگی نکرده‌ام،
‏با این حال خواهم مُرد.

داستایفسکی

عقب
بالا