انجمن آوای رمان

✦ اینجا جایی است که واژه‌ها سرنوشت می‌سازند و خیال، مرزهای واقعیت را درهم می‌شکند! ✦ اگر داستانی در سینه داری که بی‌تاب نوشتن است، انجمن رمان‌نویسی آوای رمان بستری برای جاری شدن قلمت خواهد بود. بی‌هیچ مرزی بنویس، خلق کن و جادوی کلمات را به نمایش بگذار! .

ثبت‌نام!

فیلم هفته اول | پروژه Y

خب منم دیدم بلاخره هرچند یکم با تاخیر شد Ghoojukl

خوب بود بد نبود ولی زیادم لذت نبردم کشش لازم برای جذب مخاطب نداشت مثلا من دیگه اواسطش اینجور بودم که کاش بقیه اش نبینم حوصلم سر داشت میرفتYytges
صحنه های هیجان انگیزی نداشت زیاد فقط توی هر صحنه یکیشون رو پا بند نبود.. تنها صحنه ی تکراری که داشت این بود هربار یه شخصیت Mazloom
فقط آخرش مرگ اون مادر فولاد زره که همه رو ادب میکرد اما آخرش رئیسش با خودشم مثل قربانی ها رفتار کرد خوب و لذت بخش بود و صحنه ی خوب دیگه اش هم مرگ همون مرده بود و زنده موندن دخملا💅
شخصیت اون دخترم دوست داشتم درظاهر بی احساس بنظر میومد ولی احساسی بود خیلی ناراحت میشد از همه هم بیشتر گناه داشت و اذیت شد اتفاقا و چیزی دیگه که جالب بود وقتی خوشحالم بودن دوتاشون برای بروز احساسشون با خنده همو میزدن Hhcyxyzjcivutztzyzydydyd

خلاصه که دیگه یکمم اسپویل شد ولی چون همه دیدید اشکال نداره اصن اصل نظر با اسپویل همراهه:bathtub:

اینهمه وقت گذاشتم که ببینم و فقط با دخترا و کراش بودنشون حال کنم؟
انصاف؟
تنها جذابیت فیلم توی صحنه پردازی و گرافیکش بود. بشدت گرافیکشو دوست داشتم.
فیلم برداری جذاب، کارکترای جذاب، اندام‌های جذاب، لباسای جذاب.
عیبی نداره، در هر صورت اینا راضیم میکنه...
مردای اینقدر سایکو رو ولی دوست ندارم، خیلی خشن بود دیگه به روحیم نمیخورد.
لطفا ازین به بعد فیلمای باجی موجی معرفی کنید.

عقب
بالا